joi, 31 ianuarie 2019

EXCLUSIVE | Sonam Kapoor despre homosexualitate,

Dacă există un lucru pe care cineva îl poate lua de la cariera lui Sonam Kapoor este că adesea ia drumul mai puțin călătorit. De la debutul în cinematografe în 2007 cu Saawariya, Sonam a făcut parte din filmele cu cele mai bune concepte. Anul 2018 sa dovedit a fi cel mai bun pentru ea în ceea ce privește box-office-ul, deoarece a devenit cea mai mare actriță de incasare a anului cu filme de succes precum Pad Man, Sanju și Veere Di Wedding.

Și acum, ea este tot scenaristă cu 2019 cu Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga. Practic, filmul este despre dragoste și de ce noi toți ar trebui să lăsăm dragostea să fie și să-l eliberăm. În film, mergând lângă remorci, Sonam va fi văzut jucând un caracter homosexual. Trailerul a primit deja un răspuns pozitiv atât de la critici, cât și de la fani, iar filmul este așteptat să aibă o bună fugă la box-office.

Sonam Kapoor a fost ocupat în promovarea filmului în zilele noastre. Ieri, ne-am prins cu ea și într-un chat gratuit, am vorbit despre film, homosexualitate, viața de după căsătorie cu Anand Ahuja, colaborând cu tatăl Anil Kapoor pentru prima dată într-un film, mișcarea Me Too India, eticheta de fashionista și multe altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu