marți, 29 ianuarie 2019

Producătorul filmului Bollywood, Rohit Shetty și supermodelul Salman Khan, se alătură mâinilor pentru un film de politie viitoare, a raportat Pinkvilla. Avatarul lui Khan ca ofițer de poliție în franciza Dabangg a fost iubit de mulți, astfel încât nu este o surpriză faptul că acest film viitor este mult anticipat.

Potrivit unei surse, "Rohit și Sajid s-au întâlnit de câteva ori pentru a discuta posibilitățile de a colabora la un film cu Salman în plumb și conținut".

Insiderul a continuat: "Printre numeroasele idei pe care le-au discutat, unul este un spin-off pentru caracterul lui Devi Lal Singh, alias DEVIL, de la debutul regizoral de succes al lui Kick, Sajid. Filmul din 2014 a avut un final deschis cu personajul lui Salman care îmbrăca uniforma kaki. Dacă ideea se materializează așa cum a fost planificată, ar putea fi decolarea filmului lui Rohit. "
FOTO: INDIA TODAY

FOTO: INDIA TODAY

Shetty va termina pe Sooryavanshi cu Akshay Kumar înainte de a începe filmul cu Khan în iunie. Se spune să se încheie până în august într-un program de început-până-terminat.

Proiectul încă intitulat va fi lansat în a doua jumătate a anului 2020.

Aveți ceva de adăugat la poveste? Trimiteți-l în comentariile de mai jos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu