marți, 29 ianuarie 2019

Salman Khan semnează pentru un film cu Rohit Shetty, probabil pentru a fi o dramă cop: Raport


După Sooryavanshi, cu Akshay Kumar, regizorul Rohit Shetty îl va îndruma pe Salman Khan într-un film de acțiune, raportează Mircea Mumbai. Filmul fără titlu este programat să meargă pe podea până la sfârșitul acestui an și va fi produs de Sajid Nadiadwala. Filmul poate fi o dramă polițistă, dar depinde de scenariu, afirmă raportul Mirror Mumbai. "Rohit și Sajid s-au întâlnit de câteva ori pentru a nu discuta despre posibilitățile de a colabora la un film cu Salman în frunte, ci și despre conținut", a declarat o sursă Mumbai Mirror. Sooryavanshi este următoarea dramă a politiei lui Rohit Shetty după Simmba, iar între timp, Salman Khan este împușcat pentru Bharat și după aceea va filma Dabangg 3.

"Printre numeroasele idei pe care le-au discutat, unul este un impuls pentru caracterul lui Devi Lal Singh, aka Devil from Kick, debutul regizoral de succes al lui Sajid Nadiadwala. Filmul din 2014 a avut un final deschis cu personajul lui Salman care îmbrăca uniforma kaki. ideea se materializează așa cum a fost planificată, ar putea fi decolarea filmului lui Rohit Shetty ", a adăugat sursa.

Rohit Shetty a regizat Ajay Devgn în seria Singham, care a avut un succes deosebit la box office. Recent, a colaborat cu Ranveer Singh pentru Simmba, o altă dramă de politie, care încă mai funcționează cu succes la box-office.
COMETARIU

Întrebat dacă Salman va juca, de asemenea, un polițist în filmul lui Rohit Shetty, sursa a declarat pentru Mumbai Mirror: "Este prea devreme să comentăm acest lucru, deoarece totul depinde de modul în care scenariul și personajul se dovedesc a fi un lucru sigur, Salman și Rohit primul film împreună va fi un combo pentru a aștepta cu nerăbdare să. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu