luni, 28 ianuarie 2019

Salman Khan, Rohit Shetty se unesc pentru o dramă de poliție!

După încheierea contractului cu Bharat și a treia tranșă a francizei Dabangg, Salman Khan se pregătește să se alăture echipei lui Rohit Shetty. Prima lor colaborare va fi o drama polițistă, care va fi pusă pe podea până la sfârșitul anului. Cu toate acestea, fără titlu, va fi produs de Sajid Nadiadwala, iar echipa se află în prezent în brainstorming pe mai multe idei.

"Rohit și Sajid s-au întâlnit de câteva ori pentru a nu discuta despre posibilitățile de a colabora la un film cu Salman în frunte, ci și pe conținut. Printre numeroasele idei pe care le-au discutat, unul este un spin-off pentru caracterul lui Devi Lal Singh AKA Devil de la Kick, succesul regizoral de succes al lui Sajid. Filmul din 2014 a avut un final deschis cu personajul lui Salman care îmbrăca uniforma kaki. Dacă ideea se materializează așa cum a fost planificată, ar putea fi decolarea filmului lui Rohit ", informează o sursă apropiată dezvoltării, adăugând că filmul va fi lansat în a doua jumătate a anului 2020, eventual Crăciun.

Înainte de a trece la acest proiect, Rohit va termina Sooryavanshi, care marchează intrarea lui Akshay Kumar în universul de polițiști, care are deja Ajay Devgn și Ranveer Singh. Filmul va începe în iunie și se va încheia până în august într-un program de început. Va fi Salman o parte din universul coplesit al copiilor Rohit? "E prea devreme pentru a comenta acest lucru, deoarece totul depinde de modul în care scenariul și caracterul se dovedesc. Dar un lucru este sigur, primul film al lui Salman și Rohit împreună va fi un combo pentru a aștepta cu nerăbdare.

Salman și Sajid au fost prieteni de la anii '90 și au colaborat la filme precum Judwaa, Jeet, Har Dil Jo Pyar Karega, Mujhse Shaadi Karoge, Jaan-E-Mann și Kick. Înapoi în 2018, producătorul a blocat titlul Devil, pentru continuarea lui Kick, dar nu se știe prea multe despre subiect în acest moment.

De asemenea, angajamentele profesionale, Salman și Sajid, au fost întâlnite în mod regulat la ferma Salman din Panvel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu