joi, 31 ianuarie 2019

Waheeda Rehman a impresionat cu direcția lui Kangana Ranaut în "Manikarnika"

Douăzeci și unu de ani, Digangana Suryavanshi, cel mai bine cunoscut pentru rolul protagonistului Veera în Ek Veer Ki Aardaas ... Veera , a creat deja două înregistrări într-un interval scurt. În 2015, a fost cea mai tânără participantă la Bigg Boss 9, când a intrat în casă când avea doar 17 ani! "Unul dintre lucrurile care m-au ispitit sa fac spectacolul a fost sa imi implinim 18 ani in casa in prezenta lui Salman, domnitorul spectacolului. Mi sa parut incitant ", spune ea. De fapt, la insistența lui Dabangg Khan, actrița, care a sporit părul de genunchi, a tăiat-o cu 19 inci. "Parul lung nu merge cu fiecare personaj pe care îl joci și nu poți pune o perucă peste el. Eram, de asemenea, un pic camuflat în timp ce făceam seriale, Salman domnul mi-a spus importanța fizică de fitness și având un corp tonifiat ", spune ea.
Cealaltă feat realizată de actriță face un debut de film cu două filme - FryDay și Jalebi - care a fost lansat în aceeași zi! "Sa întâmplat să fie așa. Am împușcat pentru FryDay primul urmat de Jalebi și ei urmau să se elibereze la date diferite. Dar ambele filme au fost împinse și au venit în aceeași zi ", zâmbește ea. Inițial, Digangana a speriat și ia transmis reținerea lui Abhishek Dogra (directorul FryDay ), care ia spus că, de fapt, este un lucru bun, așa cum se întâmplă pentru prima dată! El chiar a scris pe Twitter despre asta.
În timp ce filmele nu s-au descurcat bine la box-office, actrița le consideră o parte a călătoriei lor și a trecut mai departe. Acum, ea este pregătită să-și facă debutul de Sud cu un film din Telugu produs de producătorii Kabali lui Rajinikanth.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu