joi, 31 ianuarie 2019

Shah Rukh Khan, Kangana Ranaut, Ranveer Singh, Salman Khan – Can You Guess the Actors Based on PM Narendra Modi’s 'PUBG Wala Hai Kya' Memes That We Made?

O altă declarație a lui Modiji a devenit o meme extraordinară! Prim-ministrul Narendra Modi a fost vorbitor la sesiunea de la Pariskha Pe Charcha 2.0 desfășurată la New Delhi. În cazul în care, el a fost de teren întrebări de la părinți și studenți cu privire la modul de a se pregăti bine pentru examene. Una dintre întrebările puse de o mamă, totuși, a ieșit în evidență deoarece răspunsul pe care la dat primarul ia făcut pe oameni conștienți că era conștient de referințele culturii pop. Deci, această doamnă a declarat primului ministru că fiul ei a fost dependent de jocurile online, deci ce trebuie făcut. Modi a răspuns: "Yeh PUBG wala hai kya?" (este o altă chestiune că doamna, Madhumita Sengupta este un profesionist care pregătește profesorii și este un mare succesor BJP). "PUBG Wala Hai Kya" PM Narendra Modi Quips la Pariksha Pe Charcha 2.0 Întrebarea în jurul jocurilor online fiind o distragere; Vizionați videoclipul

Faptul că premierul știa despre jocul online ia impresionat pe suporterii săi, mulți dintre ei răsfrângandu-se cât de cool este PM. Conducerea lui Modiji PUBG a devenit, de asemenea, o senzație în mediile sociale, multe dintre ele făcând meme. Oamenii folosesc imaginile de la eveniment, unde doamna întreabă diverse întrebări amuzante bazate pe o anumită poveste sau companie, iar premierul face o presupunere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu