joi, 31 ianuarie 2019

Throwback: Înșelat de Salman Khan, Sangeeta Bijlani a găsit dragoste în Mohd Azharuddin


Fostul căpitan indian Mohd Azharuddin și viața sa de dragoste cu actrița modelată, Sangeeta Bijlani, au rămas sub lumina reflectoarelor de foarte mult timp. Faptul că Sangeeta Bijlani a părăsit superstarul Salman Khan și a găsit consolare în cricket a fost prea mult pentru a digera.

Sa raportat că, după o lungă perioadă de timp, Sangeeta Bijlani și Salman Khan au fost toți pregătiți să lege nodul în 1994, dar datorită adulterului și atitudinii necondiționate, Sangeeta a retras nunta cu câteva zile înainte de această funcție.

Ca pe un raport din India.com, Sangeeta la prins pe Salman Khan cu mâna roșie cu Somy Ali. Nu este dispus să asculte pe cineva convingător, Bijlani a chemat nunta cu o inimă grea.

În aceeași fază, Sangeeta Bijlani și Mohd Azharuddin s-au adunat pentru o adunare. În timp ce lui Sangeeta i sa spus că Azhar este un om cu foarte puține cuvinte, când s-au întâlnit, ceva în ele a declanșat și duo-ul a fost ca o casă în foc.

Evenimentele și petrecerile îi făceau să se confrunte reciproc din nou și din nou și în curând iubesc înflorite. Din moment ce ambele nume erau prolifice în domeniile lor respective, apropierea acestora a adunat o mulțime de curiozitate și lumină reflectoare.

Azharuddin era deja căsătorit cu Naureen și avea doi copii - Mohammad Asaduddin și Mohammad Ayazuddin când a început să se apropie de Sangeeta Bijlani. Azharuddin era sigur că-și petrecea restul vieții cu Bijlani și ia spart veste lui Naureen, care sa despărțit după ce a primit o pensie grea.

Sangeeta și Azhar au legat nodul curând după aceea și au rămas împreună timp de aproape 14 ani. Cu toate acestea, crăpăturile au început să se dezvolte în relația lor cu ultimii ani de căsătorie, iar duo-ul a hotărât pe cale amiabilă să se despartă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu