miercuri, 27 februarie 2019

Behl și Zaheer Iqbal Salman a lansat mai multe vedete de sex feminin.


În afară de faptul că atât Pranutan, cât și Zaheer ar fi așteptat cu respirație acerbă pentru a vedea cum publicul răspunde la povestea lor de iubire neobișnuită, Salman, care prezintă acest film, va spera că filmul generează un fel de buzunar.

Motiv? Cele două încercări anterioare de a aduce noii veniți în industrie nu au stabilit într-adevăr casele de apel să sune. Deși el a mers totul pentru a se asigura că atît eroul, cît și succesul lui Loveyatri la box-office, nici nu au apărut ca filme comerciale de succes atunci când au venit în afaceri teatrale.
legate de știri

    În curând, conținutul de pe platformele OTT va concura cu filmele mainstream din cadrul emisiunilor de premii indiene
    Filmele care primesc onoruri de top la Oscar rareori se dovedesc a fi jucători de bani
    Premiile Academiei 2019: Top 10 momente memorabile de la Oscaruri

Eroul [2015] a fost filmul mai mare dintre cele două, care cu multă hype înconjură Sooraj Pancholi și Athiya Shetty starrer. Având în vedere faptul că acesta a fost remake-ul filmului Subhash Ghai, care a făcut numele lui Jackie Shroff și Meenakshi Sheshadri în anii 80, au existat mari speranțe din film.

Mai mult decât atât, numele în controversă au fost destul de notabile, de asemenea, ceea ce cu fiul Aditya Pancholi Sooraj Pancholi pereche cu fiica lui Suniel Shetty Athiya Shetty. Cu Nikkhil Advani încredințat să lanseze copiii stele, platforma era destul de solidă. Prin urmare, nu au existat plângeri cu privire la efortul depus de el pentru a se asigura că toată lumea știa despre filmul care a fost în proces.

Ca rezultat, filmul a avut o buna deschidere, de asemenea, ceea ce cu Rs 6,85 crore venind chiar in prima zi de lansare. Având în vedere faptul că studentul anului al lui Karan Johar [2012], unde a lansat-o pe Varun Dhawan, Alia Bhat și Sidharth Malhotra, a deschis la 7.48 crore și Heropanti [2014] a lui Sajid Nadiadwala cu Tiger Shroff și Kriti Sanon eliberarea lui, aceasta a fost de fapt o deschidere bună pentru Hero. Cu toate acestea, filmul nu a reușit să acopere distanța și în cele din urmă s-au îndoit sub semnul Rs 35 crore.

Acestea fiind spuse, deși Sooraj și Athiya nu au mers destul de mult într-un sindrof de semnătură pe parcursul anilor trecut, cei doi vor fi urmăriți ulterior în Satelit Shankar și Time to Dance, în timp ce acesta din urmă a început să tragă pentru Motichoor Chaknachoor.

Între timp, Salman avea și planuri uriașe pentru cumnatul lui Ayush Sharma. El la lansat cu o mare fanfară în Loveyatri [2018] și a adus la bord un nou-născut Warina Hussain, vizavi de el. Filmul a avut muzică plăcută pentru ao susține, dar atunci, într-un fel, nu a existat aproape nici un buzz sau hype în jurul acestuia.

Spre deosebire de Hero, care a avut o curiozitate bună în jurul valorii de lansare pe drum, Loveyatri a fost în mare parte plat pe eliberarea sa, chiar dacă Salman a pus o mulțime de mușchi în ea chiar până în ziua de sosirea filmului. Întregul "khandaan" al lui Khan a fost de părere că această poveste de dragoste amuzantă ar avea o audiență bună pentru sine, dar juntul plătind deja sa hotărât.

Ca urmare, deschiderea filmului a fost destul de scăzută, ceea ce se întâmplă vineri cu doar 2 crore. Nu au mai fost multe de urmat, iar durata de viata a ramas bine sub marcajul de 15 centimetri. Există discuții, însă, că atât Ayush, cât și Warina se pregătesc pentru următorii lor filme și, din nou, Salman va fi forța de conducere în spatele tuturor, deși trebuie să fie văzut dacă intră din nou ca producător.

Partea strălucitoare despre ambele lansări anterioare a fost că Salman și-a asigurat valori bune de producție și aranjat pentru fiecare dintre acești nou-veniți, asigurându-se astfel că configurația generală pare impresionantă. Acest lucru pare a fi semnul distinctiv al Notebook-ului, iar promoția a făcut o primă impresie bună. O poveste de dragoste despre un cuplu tânăr care nu sa întâlnit niciodată și care se conectează prin intermediul unui notebook, filmul este regizat de Nitin Kakkar, care a câștigat o recunoaștere bună la Filmistaan ​​și, mai târziu, la făcut pe Mitron, care a lansat anul trecut.

Acum că filmul va fi lansat într-o lună de acum (pe 29 martie), nu numai Pranutan și Zaheer așteaptă cu nerăbdare rezultatul, ci și Salman, care ar dori cu adevărat protestatarii săi să găsească un bun succes comercial precum și recunoașterea critică.
La urma urmei, omul a lansat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu