miercuri, 27 februarie 2019

"Gândirea cu inima a lăsat pe Salman Khan în dificultate", spune Zaheer Iqbal

New Delhi: Actorul Zaheer Iqbal, care va face debutul cu filmul Notebook cu casa de producție a lui Salman Khan, sa deschis despre raportul său cu superstarul de 53 de ani într-un interviu cu Mirror, a declarat Mircea Mumbai, vorbind despre publicația Zaheer Iqbal vorbea despre modul în care a reacționat Salman Khan când a aflat că Zaheer a decis să-l îndrume pe arhitectul copilului Mehroos Ahmed sub aripa sa: "Când i-am spus despre asta o lună în urmă, am putut vedea bucuria pe față. a fi Salman Khan - omul, decât Salman Khan - steaua. " Zaheer, care este fiul prietenului din copilărie al lui Salman Khan, a adăugat: "El crede din inima lui și l-am văzut că se confruntă cu probleme atât de multe ori. Nu există un echilibru între creier și inimă".

Mehroos Ahmed, în vârstă de 11 ani, colaborează cu Zaheer în notebook și visează să devină un actor de succes într-o zi.

Citește și: Aruncă o privire la Neetu și Rishi Kapoor's Throwback Imagine Postat de Daughter Riddhima

Producată de Salman Khan Films, notebook-ul se află și în rolul lui Pranutan Bahl - fiica lui Mohnish Bahl. În ziua de Valentine, Salman Khan a prezentat primul aspect al noului duo pe Instagram cu un poster pentru notebook. Mai târziu, el a împărțit, de asemenea, remorca cu acest mesaj: "Bina mile kabhi pyaar ho sakta hai? Introducerea Pranutan și Zaheer în această poveste de dragoste unic în regia lui Nitin Kakkar."



În trecut, Salman Khan a introdus copiii multora dintre colegii săi. În 2005, a lansat fiica lui Suniel Shetty Athiya și fiul lui Aditya Pancholi Sooraj cu Hero, pe care a produs-o. Anul trecut, Salman Khan a lansat, de asemenea, cumnatul său Aayush Sharma în filmul Loveyatri cu debutanta Warina Hussain. Salman Khan a anunțat, de asemenea, filmul de debut al fiului său co-star, Maine Pyar Kiya, al lui Bhagyashree, Abhimanyu Dasani. Salman va lansa, de asemenea, fiica Mahesh Manjrekar Ashwami într-un proiect viitoare.

Regizat de Nitin Kakkar, notebook-ul este stabilit în Kashmir și toți au apărut pe ecrane pe 29 martie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu