miercuri, 27 februarie 2019

Când Shah Rukh Khan a trebuit să-l înlocuiască pe Aishwarya Rai cu Rani Mukerji în Chalte Chalte din cauza lui Salman Khan



Dacă Raj Aryan și Megha ne-au făcut să plângem în Mohabbatein, chimia scânteietoare a lui Dev și Paro în Devdas din Sanjay Leela Bhansali a fost gravată în amintirile noastre. Chiar și atunci când perechea nu și-a jucat interesul reciproc, mai degrabă fratele și sora, pe ecran, în Josh, fanii i-au plăcut și ei. Shah Rukh Khan și Aishwarya Rai (acum Bachchan) au fost o furie la sfârșitul anilor '90 și începutul anilor '90. Deci, când Shah Rukh a decis să-l arunce pe Aish în producția sa de origine Chalte Chalte, știrile au fost întâmpinate de fani. Cu toate acestea, regele Khan a trebuit să o înlăture în curând din film - să afle calea.

Potrivit rapoartelor vechi, Aishwarya, despre care se zvonea că este o relație cu Salman Khan, a început să tragă pentru Chalte Chalte cu SRK, dar într-o zi frumoasă, Salman sa îmbătat pe seturile filmului și a creat ruckus care a bifat SRK-ul Direcția greșită. Ahiwarya ia înlocuit imediat pe Rani Mukerji.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu