miercuri, 27 februarie 2019

Cântecul "Kesari" "Sanu Kehndi": mișcările de dans ale lui Akshay Kumar par a avea o mahmureală a lui Salman Khan

Hopaa sa fie asa?
Akshay Kumar starrer noul cantec Kesari "Sanu Kehndi" a lansat și are unele mișcări destul de rece pentru a începe cu. Sincer vorbind, melodia pare să fie inspirată din dansul lui Salman Khan , care ar putea fi numit mai degrabă o "mahmureală" din Bhaijaan.
Un stricat Akshay Kumar intră în joc deoarece personajele sale din armată își trăiesc momentele de parcă ar fi ultima lor. Cântecul ne duce înapoi la "Havan Karenge" al lui Farhan Akhtar de la Bhag Milkha Bhag pentru un moment scurt, dar "Sanu Kehndi" are o aromă separată. Aroma pare a fi aroma lui Salman Khan.
După ce Akshay se alătură echipei în dansul și cântatul lor, el poate fi văzut trăgând unele mișcări nebunești, dar încă de trend. Interesant este faptul că Salman Khan deține recordul pentru a crea acțiuni de trendsetter și nebun până acum. A făcut-o cu pașii cârligului din "Mera Hi Jalwa" de la Wanted , Dabangg, " Jeene Ke Hai Chaar Din", "Jumme Ki Raat", "Dhinka Chika" ) și încă reușește să ne dea ceva nou cu fiecare cântec nou.
Dacă tot nu poți să-ți dai seama ce e în neregulă cu piesa, vezi asta: 5 situații în care Akshay Kumar ne-a amintit de Salman Khan în piesa "Kesari" "Sanu Kehndi"
Bărbații tachinează despre modul în care prietenele / nevestele lor părăsesc cererile în timp ce se îndepărtează de la casele lor. Akshay scoate unele mișcări de dans epic precum "dansul murga". Adăugarea mutărilor de dans antic la expresiile lui Akshay Kumar ne dă piesa epică numită "Sanu Kehndi".
Vedeți melodia aici:

Ai observat încă mișcările de dans? Akshay, capul lui Turner, literalmente pe "Sanu Kehndi", ar putea fi un trendsetter ca orice pas de dans al lui Salman Khan, nu crezi? De asemenea, Salman producea filmul cu Karan Johar inițial înainte de a ieși din proiect datorită unor motive necunoscute. Deci ar putea fi un tribut adus echipei superstarului?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu