marți, 26 februarie 2019

Dabangg 3: Kareena Kapoor Khan NU va fi văzută într-un cântec special în Starman Salman Khan

Cea mai lungă perioadă de timp, vița de vie a fost abuzz cu vestea că, la fel ca Dabangg 2, Kareena Kapoor Khan va fi prezentată într-un cântec special în a treia tranșă a lui Dabangg. Cu toate acestea, în conformitate cu cele mai recente rapoarte, se spune că Bebo nu va fi prezent în Dabangg 3. Așa este! Producătorul Arbaaz Khan a respins orice veste despre faptul că Kareena Kapoor a fost abordată pentru film, citată de Mumbai Mirror, adăugând că "anunțurile oficiale privind filmul vor fi făcute la momentul potrivit".

Vestea lui Bebo, care include o melodie specială în cea de-a treia tranșă a francizei Dabangg, începe să facă turul de la succesul piesei speciale Fevicol Se din Dabangg 2. Dar se pare că există veste trista pentru toți fani Bebo producătorul filmului a confirmat că Kareena nu a fost abordată pentru niciun cântec special pentru Dabangg 3. Fotografia lui Dabangg 3 va începe în aprilie, în care Salman Khan și Sonakshi Singa vor fi văzuți în caracterele lor Chulpul Pandey și Rajjo potrivit rapoartelor, filmările vor începe la Maheshwar, un oraș din cartierul Khargone din Madhya Pradesh. Posteaza asta, piesa si echipajul lui Dabangg 3 vor trage in Maharashtra.

În luna septembrie a anului trecut, după ce Dabangg a urmat opt ​​ani, Salman Khan și Sonakshi Sinha au anunțat oficial Dabangg 3 pe canalele media sociale. În timp ce Dabangg a fost condus de Abhinav Kashyap, Dabangg 2 a fost regizat de Arbaaz Khan și pentru a treia tranșă; Prabhudeva va intra în pantofi de regie. În sfârșit, Salman Khan și Prabudeva au fost văzuți în filmul Wanted din 2009, care a avut succes în box-office. Pe locul de muncă, după Race 3, Salman Khan va fi urmărit în continuare la Bharat-ul lui Ali Abbas Zafar cu Katrina Kaif, Disha Patani și Sunil Grover, iar actorul trage pentru ultima clipă a filmului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu