marți, 26 februarie 2019

Respect, forțele aeriene indiene ": Salman Khan laudă bombardarea IAF a lagărelor teroriste din PoK

Actualizat în 26 februarie 2019 | 14:48 IST | Zoom TV digital
În timp ce India a răzbunat cu o altă grevă chirurgicală după ce teroriști pakistanezi au ucis 40 jawani CRPF la Pulwama, Bollywood salută forța aeriană indiană. Și Salman Khan a reacționat, iată ce a spus el.
Salman Khan
Salman Khan | Fotografie de credit: Twitter

Marți, India sa răzbunat ca răspuns la Pakistan după atacul terorist din Pulwana, efectuând lovituri aeriene în Balakot, Muzaffarabad și Chakoti de-a lungul liniei de control din Pakistan. Grevele chirurgicale au fost transmise în dimineața devreme de către forțele aeriene indiene și au primit aplauze din toate părțile, inclusiv celebrități Bollywood. Luând pe Twitter, Akshay Kumar a scris: "Mândră de luptătorii #IndianAirForce pentru distrugerea taberelor de teroare. अंदर घुस के मार! Nu mai stați liniștiți! #IndiaStrikesBack“.

După mai multe celebrități, printre care se numără Abhishek Bachchan, Rajinikanth, Kangana Ranaut, Kartik Aaryan, Ajay Devgn, Sonakshi Sinha, Celina Jaitley, Taapsee Pannu, Sanjay Dutt, Swara Bhasker, Raveena Tandon, Samantha Akkineni și Tamannah Bhatia. superstarul Salman Khan a postat un mesaj special pentru Forțele Aeriene din India. "Respectați @IAF_MCC forțele aeriene indiene ... Jai ho!", A scris el.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu