marți, 26 februarie 2019

Salman Khan privind atacurile chirurgicale 2 asupra Pakistanului: forțele aeriene indiene, Jai Ho


După Akshay Kumar și Ajay Devgn, acum Salman Khan sa alăturat grupării. Actorul în vârstă de 53 de ani, care este în prezent ocupat de filmarea lui Bharat a lui Ali Abbas Zafar, sa dus la social media pentru a saluta forța aeriană indiană.

El a scris, "Respectați @IAF_MCC Indian Air Force ... Jai ho!"

Între timp, secretarul de externe Vijay Gokhale a declarat într-un briefing de presă la ora 11.30 că un număr mare de teroriști au fost eliminați în zborul de zbor, care a distrus o tabără de teroare condusă de șeful lui Jaish-e-Mohammad (JeM), șeful lui Masood Azhar.

Gokhale a lovit de asemenea Pakistanul pentru că nu a luat nicio "acțiune concretă" împotriva teroriștilor, deși știa despre existența acestor tabere de teroare. "Existența unor astfel de facilități masive de instruire capabile să antreneze sute de jehadis nu ar fi putut funcționa fără cunoașterea autorităților din Pakistan", a spus el.

"India a cerut în repetate rânduri Pakistanului să ia măsuri împotriva JeM pentru a preveni instruirea și armarea jihadilor în interiorul Pakistanului. Pakistanul nu a întreprins nicio acțiune concretă pentru a dezmembra infrastructura terorismului pe sol", a adăugat el.

Cu toate acestea, generalul-maior Asif Ghafoor, purtătorul de cuvânt al forțelor armate din Pakistan, a susținut că aeronavele indiene au fost interceptate de forțele aeriene din Pakistan și au "eliberat sarcina utilă în grabă" lângă Balakot, fără nici un fel de victime.

"Sub retragerea forțată, avioanele au eliberat un volum util care a căzut liber în zona deschisă. Nici o infrastructură nu a fost lovită, nici o victimă", a scris Ghafoor.https://www.republicworld.com/india-news/general-news/salman-khan-says-jai-ho-after-india-confirms-air-strike-on-biggest-jaish-terror-camp-in-balakot

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu