duminică, 24 februarie 2019

Eiii naaa,, ati innebunit vo poate? Iulia Vântur I-A ÎNNEBUNIT pe indieni! Rochia TRANSPARENTĂ a „spus” totul. Ce reacție va avea Salman Khan? FOTO

Nu mai e gravida am schimbat foaia ?:)) acum e sexy nici ei nu stiu , pacat , noi am gasit pozele decare zic da aratam doar una..
Apariție de senzație pe covorul roșu, cu care România se poate mândri din plin. Iulia Vântur a cucerit inimile tuturor celor prezenți la gala Mirchi Music Awards, unde a apărut într-o rochie care a tăiat respirația tuturor.



Iulia Vântur s-a afișat într-o rochie neagră transparentă care a stârnit o serie de reacții în rândul fanilor. Frumoasa româncă a ales un outfit îndrăzneț, având în vedere poziția mai conservatoare a conaționalilor fostului ei iubit, Salman Khan.
Artista a acceptat invitația la evenimentul cu ștaif Mirchi Music Awards. Vedeta a venit îmbrăcată într-o rochie de culoare neagră, transparentă în partea de sus și ornată cu pene aplicate, în partea de jos.
“Le dă lecții de eleganță indienilor ????”, “Frumoasă rochia, dar renunță la negru, nu este pentru o femeie tânăra și frumoasă”, “Ești o splendoare, Iulia!”, “Felicitări pentru apariție, pentru că ești o apariție! Și felicitări pentru interviul care a pus presa pe jar… si cred că si pe altcineva, bravo, este timpul să iei taurul de coarne. (…). Ești minunată, indiferent de situație, o să treci peste tot”, “Frumoasa rochia, dar renunță la negru, nu este pentru o femeie tânăra și frumoasă”, au fost câteva dintre comentariile fanilor. „Mirchi Music Awards a fost o noapte care merită să mi-o amintesc. Cea mai bună muzică, oameni pasionați și multă distracție. Fiți pregătiți, va fi în curând și la TV”, a anuțat Iulia Vântur.

Are ceea ce isi doreste .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu