luni, 25 februarie 2019

Sooraj Barjatya și Sanjay Leela Bhansali au o muză comună în Salman Khan, iată cum

După ce a fost primul care ți-a spus că Salman Khan va lucra cu regizorul Sanjay Leela Bhansali mai târziu în acest an. Și am reușit să vă spunem cu încredere că actorul a confirmat el însuși știrile noastre pe parcursul interacțiunilor sale mediatice pentru Race 3 . Bineînțeles, era clar că va începe filmul numai după ce va termina pe Bharat și pe Dabangg 3 .
Ieri, cu prilejul celei de-a 56-a aniversări a SLB, echipa de regizori a confirmat știrile într-un segment al mass-media. O sursa a spus: "Cu acest anunt, Sanjay se intoarce la musea sa originala, Salman". Auteurul a sustinut intotdeauna ca Dabangg Khan este unul dintre favoritii lui etern, lucrand cu el la Khamoshi: The Musical (1996), Hum Dil De Chuke Sanam (1999) și Saawariya (2007). Este, de asemenea, cunoscut faptul că Bajirao Mastani (2015) a fost planificat împreună cu Salman la un moment dat, dar lucrurile nu au jucat în acest fel din cauza unei înstrăinări temporare între ele.
Oricum, acum lucrurile s-au incheiat si cercul Race 3 este incantat sa colaboreze cu SLB inca o data. El ne-a spus: "Sanjay și cu mine am vorbit despre un film. Scenariul este pregătit. Aștept cu nerăbdare asociația noastră. "

SOORAJ, TOO, WANTS SALMAN

În timpul unei interacțiuni recente cu Sooraj Barjatya, care a produs Hum Chaar , regizorul soft-spuse a mărturisit că avea o poveste de dragoste matură pentru actorul-producător. "Se referă la un cuplu căsătorit de 32 de ani", a sugerat el.
Sooraj, care în prezent suferă de pierderea tatălui său, producător Rajkumar Barjatya, ne-a spus mai devreme că urmează să înceapă filmul în curând. "Am vorbit și cu Salman", a spus el. Cu toate acestea, el a pus propriul film în așteptare pe măsură ce fiul său Avnish își pregătise scenariul. "Aceasta va fi lansarea pentru el. Deci, i-am spus lui Salman că odată ce acest script este blocat, voi începe să lucrez la filmul nostru. De aceea întârziere. Dar, și după 30 de ani, avem un alt director din familia noastră. Deci, este un moment important pentru mine, pentru noi ", a adaugat el.
Filmarul ne-a povestit de asemenea cum omul de frunte al debutului său regizor a stat liniștit de-a lungul anilor. "Amândoi suntem cei mai bătrâni în rudele noastre. Deci, simțim același lucru în legătură cu familia. Singura diferență este că el merge la culcare când mă trezesc ", a glumit el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu