joi, 28 februarie 2019

Fiti atetente asta e Iulia Vantur 2 se zvoneste ca umbal cu preferatul meu , dar va juca cu marele nostru actor in KICK 2?

New Delhi: Regina Sass Disha Patani a crescut coeficientul de hotness pe mânerul său Instagram. Actrita, care este un pasionat de fitness, a împărtășit o fotografie mistuitoare pe social media, în care ea este văzută că se îmbracă cu lenjerie neagră.
Această pui rece din orașul tinsel are un fan-mamut urmând cu peste 17,9 milioane de adepți pe aplicația social media Instagram. Își trăiește fără frică fanii cu imagini și videoclipuri din viața personală și profesională.
Check out postarea ei:

Disha și-a făcut debutul la Bollywood jucând un mic rol în "MS Dhoni: The Unntold Story" și de atunci a condus inimile.
Ea va fi urmată ulterior în proiectul ambițios "Bharat" al lui Ali Abbas Zafar. Filmul este una dintre cele mai mari lansări din acest an și îl vede pe Salman Khan și Katrina Kaif în roluri principale. Este planificată să apară pe ecrane pe 5 iunie și este înaltă pe cuvântul de buzunar de când a fost anunțat.
În viața ei personală, Patani se zvonește că se întâlnește cu actorul Tiger Shroff.
Această piesă Bollywood a fost văzută în filmul "Baaghi 2" cu ea și chimia lor pe ecran a fost plăcută de public. Disha și Tiger sunt adesea observate împreună și chiar prezintă pentru papi.
Chiar dacă cei doi rămân strâns legați de statutul lor de relație, este evident că ei sunt cu siguranță mai mult decât "doar prieteni".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu