joi, 28 februarie 2019

Cântecul "Notebook" "Nai Lagda": Pranutan Bahl și Zaheer Iqbal se încadrează nebun în dragoste unul cu altul în acest film romantic


Salman Khan a lansat recent remorca pentru producția sa viitoare. Filmul marchează debutul Bollywood al lui Pranutan Bahl și al lui Zaheer Iqbal . În remorcă, am aruncat o privire asupra faptului că povestea de dragoste dintre conducători începe în modul cel mai neașteptat . Zaheer (Kabir) este arătat căzând pentru Pranutan (Firdaus) după ce a citit ce scrie pe notebook. Remorca la lăsat pe spectatori într-o stare confuză dacă personajele lui Pranutan și Zaheer se vor întâlni vreodată în film sau nu.
Acum, producătorii au renunțat la primul cântec din filmul intitulat Nai Lagda . Traseul este o baladă de dragoste, iar imaginile sunt mai mult sau mai puțin similare cu cele afișate în remorcă. În videoclipul muzical, Kabir este văzut că se încadrează cu adevărat, nebun și profund îndrăgostit de Firdaus, care, pe de altă parte, se îmbracă pentru a se căsători. Cântecul arată, de asemenea, că Firdaus se înroșește în timp ce se gândea la Kabir, deoarece știe că este îndrăgostit de ea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu