joi, 28 februarie 2019

Salman Khan spune că lansează doar "candidații merituoși" în Bollywood

Salman Khan, care are destulă reputație pentru lansarea de noi jucători în Bollywood, declară că lansează doar "candidații merituoși" în industria cinematografică, informează agenția de știri PTI. Salman, care a produs notebook-ul, a interacționat cu mass-media la lansarea filmului vineri și a declarat pentru PTI: "Am lansat candidați merituoși, nu pe nimeni". Salman, care a lansat nepoata actritei Nutan, nepoata lui Nutan, Pranutan și Zaheer Iqbal, a spus că atât actorii au muncit foarte mult pentru a fi asociați cu proiectul. Actorul Bharat, care a lucrat împreună cu tatăl lui Pranutan, Mohnish Bahl, în filme precum Hum Aapke Hain Koun, Maine Pyaar Kiya și Hum Saath-Saath Hain, printre altele, a spus: "Pranutan a făcut un test de ecran și ea este. uimitor în film. Este atât de bună cu liniile ei. "

Vorbind de a da actorului din notebook-ul Zaheer Iqbal pauza lui Bollywood, Salman a spus că debutantul este într-adevăr "greu de lucrat". "Zaheer nu a reușit să obțină pasul corect de dans, a repetat timp de cinci ore, iar a doua zi a reușit să-l facă bine", a spus Salti.

Pe lângă Pranutan și Zaheer Iqbal, actorul în vârstă de 53 de ani a lansat mai mulți actori de la Bollywood, inclusiv actorii LoveYatri Aayush Sharma și Warina Hussain, co-starurile lui Dabangg Sonakshi Sinha, Sooraj Pancholi, Athiya Shetty, Daisy Shah și Zarine Khan.

Notebook-ul a fost regizat de Nitin Kakkar și a fost produs sub casa de producție a lui Salman Khan Salman Khan Films. Filmul este o poveste de dragoste și se va deschide în teatre pe 29 martie, anul acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu