joi, 28 februarie 2019

De ce este Salman Khan evitarea mass-media?

Salman Khan, care trage în prezent pentru Bharat împreună cu Katrina Kaif, nu a interacționat cu mass-media de multă vreme și pare să mențină o distanță.

Recent, Salman a renunțat la un eveniment în care urma să promoveze un produs. Actorul ar fi trebuit să participe la un eveniment în care designerul David din New York a fost pregătit să lanseze un brand nou de rucsac în Mumbai. Cu toate acestea, Salman a ales să renunțe la eveniment în ultimul moment fără nici un motiv special, conform unui raport din Zoom.

Hard Kaur a participat la eveniment și sa asigurat că audiența a avut un moment bun. Câteva modele au fost înfășurate în ultimul moment pentru a prezenta rucsacul.

Și nu a fost singurul incident. La lansarea remorcii a producției proprii a lui Salman - Notebook, el a refuzat să ia orice întrebări din partea mass-media. De fapt, evenimentul nu a fost deloc un eveniment de interacțiune media.

Pe frontul de muncă, Salman Khan este ocupat în prezent cu filmul lui Bharat cu Disha Patani, Jackie Shroff, Sunil Grover și Katrina Kaif. Recent, a fost anunțat că Sanjay Leela Bhansali și Salman Khan - care au lucrat împreună în iconicul Hum Dil De Chuke Sanam, intenționează să se reunească din nou.

Deși nu a existat nicio confirmare oficială cu privire la distribuirea doamnei principale a filmului față de Salman, vița de vie din industrie sugerează că Bhansali face eforturi pentru a se apropia și a convinge Aishwarya să vină la bord și să-și recreeze 19 ani de magie pe marele ecran.

Priyanka Chopra a arătat că a fost în discuții cu Bhansali pentru un proiect, care ne lasă să ne întrebăm dacă Priyanka ar fi, de asemenea, o parte a aceluiași proiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu