joi, 28 februarie 2019

Prabhudeva la lăsat pe Kareena Kapoor Khan din Dabangg 3 al lui Salman Khan?

Cu câteva zile în urmă, Arbaaz Khan a răscolit zvonurile că se apropie de Kareena Kapoor Khan pentru un număr de produs în producția sa viitoare, Dabangg 3, cu Salman Khan în frunte. Și acum zvonurile arată că directorul Prabhudeva este motivul care a determinat înlăturarea lui Kareena din cea de-a treia tranșă a succesului francizei Dabangg.

Se spune ca Kareena, care a aparut intr-un numar numit Fevicol Se in Dabangg 2, a fost luata in considerare pentru un numar de articole in Dabangg 3. Dar datorita diferentelor sale din trecut cu actrita, Prabhudeva a pus piciorul in jos sa nu direct Kareena din nou în filmele sale.

Zvonurile sugerează că, acum șase ani, Prabhudeva a dezvoltat picioarele reci cu Kareena, respingându-i una dintre cele mai importante oferte de film vizavi de Salman. Kareena a păstrat o procrastinare pentru decizia ei, care, aparent, nu a coborât bine cu Prabhudeva.

Este de părere că Salman ia dat autoritate deplină lui Prabhudeva să-și aleagă actorii și să-l refacă pe producătorul Dabangg 3 Arbaaz Khan să intervină în filmarea filmului.

Desi nu exista nici o confirmare oficiala despre faptul ca Prabhudeva la lovit pe Kareena din Dabangg 3, ramane de vazut cine ar intra in pantofii lui Bebo pentru numarul esential al filmului.

Arbaaz a spus că vor începe să tragă pentru Dabangg 3 în aprilie împreună cu Salman și Sonakshi Sinha care vor fi văzuți reluând rolul lor de Chulbul Pandey și Rajjo în film.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu