marți, 26 februarie 2019

Înainte de Sanjay Leela Bhansali cu Salman Khan să fie numit Hum Dil De Chuke Sanam 2? Detalii Inside

Actualizat în 26 februarie 2019 | 09:02 IST | Zoom TV digital
Există veste bună pentru toți fanii Salaman Khan și Sanjay Leela Bhansali. Dacă se vor crede rapoartele, cele două stele se vor reuni pentru filmul intitulat Hum Dil De Chuke Sanam 2.

Sanjay Leela Bhansali este cunoscut pentru ambarcațiunile sale și mai mari decât seturile de viață. Regizorul a produs trei filme super-hit-uri: Ram Leela, Bajirao Mastani și Padmaavat, toate cu jodii preferați de fani Deepika Padukone și Ranveer Singh și toți au fost superhits. Acum, regizorul de ase este pregătit pentru următorul său proiect, care va juca Salman Khan, cel puțin rapoartele îl au.

Salman Khan, care a jucat ultima în Saawariya lui Sanjay Leela Bhansali, care a marcat debutul Sonam Kapoor Ahuja și Ranbir Kapoor, se va reuni cu el după 12 ani lungi. Potrivit surselor ADN-ului portalului de știri online, "Sanjay, care este în scenă, a relatat ideea lui Salman și el este la bord. Deși filmul nu este o continuare sau remake, poate fi numit Hum Dil De Chuke Sanam 2. SLB simte că filmul are toate elementele pe care le-a avut Hum Dil ... Deci, titlul pare a fi o potrivire naturală pentru partea a doua, însă va avea o poveste diferită și personaje noi. heroina va fi aruncată în fața lui Salman, dar factorii de decizie nu s-au apropiat de nimeni încă ".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu