marți, 26 februarie 2019

Salman Khan să se alăture Priyanka Chopra și Sanjay Leela Bhansali pentru Hum Dil De Chuke Sanam 2? Rapoartele recente sugerează că Salman Khan și Sanjay Leela Bhansali se vor alătura din nou.

În raportul său, ADN susține că regizorul a relatat scenariul actorului. În timp ce regizorul nu a stabilit nici o actriță, Salman este la bord. Raportul citează o sursă spunând: "Sanjay, care este în scenă, a relatat ideea lui Salman și el este la bord. Deși filmul nu este o continuare sau remake, poate fi numit Hum Dil De Chuke Sanam 2. SLB simte că filmul are toate elementele pe care Hum Dil le-a avut ... Deci, titlul seamănă perfect cu partea a doua, însă va avea o poveste diferită și personaje noi. să fie alături de Salman, dar producătorii nu s-au apropiat de nimeni încă. "

Soldat să lanseze în 2020, proiectul va începe după ce Salman a terminat filmările pentru cea de-a treia tranșă a lui Dabangg, franciza lui de teatru pentru polițiști. "Salman lansează Dabangg 3 în ultima săptămână a lunii martie, odată ce a terminat cea de-a treia tranșă a francizei de poliție, va începe să lucreze la acest proiect, filmul fiind pregătit pentru o lansare în 2020, a adăugat sursa.

Khan a lucrat cu Bhansali pentru prima dată în dramă de romantică epică din 1999 Hum Dil De Chuke Sanam. Reuniunea celor doi a fost confirmată de analistul comercial Taran Adarsh. El a confirmat știrile de pe Twitter și a dezvăluit că filmul ar fi o poveste de dragoste.

"Sanjay Leela Bhansali & Salman Khan se reunesc după 19 ani pentru o poveste de dragoste ... Filmul urmează să meargă pe podea în curând", a declarat Ad

arsh, sâmbătă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu