luni, 25 februarie 2019

"Notebook": protestatarul lui Salman Khan, Zaheer Iqbal, devine mentor pentru co-starul de 11 ani, Kashmiri

"Notebook": protestatarul lui Salman Khan, Zaheer Iqbal, devine mentor pentru co-starul de 11 ani, Kashmiri
Salonul lui Khan, Zaheer Iqbal, care este pregătit să-și facă debutul în cinematografie cu "Notebook", a preluat sub aripile lui coechipierul său de 11 ani, Mehroos Ahmed. Actorul aspirant sa întâlnit cu copilul local Kashmir în septembrie, în timpul unui atelier de actorie din Valea Kashmirului. Vorbind despre micul său co-star, Zaheer a spus cu mândrie: "Mehroos este unul dintre cei mai deștepți oameni pe care i-am întâlnit, chiar a ajutat echipa de film să gestioneze ceilalți copii de pe seturi. Odată, el a luat cutii de sucuri de rezervă și le-a ascuns sub o masă pentru a se asigura că echipajul nu a risipit-o.
În timp ce lucra cu micul Mehroos, Zaheer a descoperit că visul băiatului de mult timp era să trăiască în Orașul Maxim. "A fost fascinat de imagini ale aleilor de bowling, ale mașinilor și ale drumurilor aglomerate. Am vorbit cu tatăl său, Manzoor Ahmed, care a recunoscut că, deși Kashmir poate fi în siguranță pentru civili, nu a vrut ca copiii săi să se ridice acolo temându-se pentru siguranța lor.
Zaheer a adăugat, de asemenea, că "Deci, m-am oferit să vă ajut. Mehroos va sta cu mine acum două luni, pentru ca talentul său să nu fie irosit.
Când a fost întrebat despre planurile sale pentru tânăr, debutantul a spus: "Mama lui este puțin sceptică acum, dar sunt optimist că totul va funcționa bine. Vreau să-l înscriu pe Mehroos în aceeași școală unde eram băiat, la fel ca Ranveer Singh.


Acest gest generos al lui Zaheer Iqbal se aseamănă cu Supermanul Salman Khan, cum îl luase pe Zaheer sub aripa lui și îl îngrijise pentru a deveni actor în Bollywood.

Recent, trailerul "Notebook" a fost lansat în prezența lui Salman Khan împreună cu perechea de lider a filmului Zaheer Iqbal-Pranutan și șase copii, inclusiv Mehroos Ahmed.

"Notebook" ține publicul într-o călătorie romantică în timp, pe fondul Kashmirului, ridicând întrebarea, te poți îndrăgosti de cineva pe care nu l-ai întâlnit niciodată?


"Notebook" a fost împușcat în văile deosebite din Kashmir, aducând povestea autentică de dragoste a doi iubiți Firdaus și Kabir, alături de un sprijin puternic acordat artiștilor care joacă un rol vital în poveste.


Helmed de Nitin Kakkar, "Notebook" este prezentat de Salman Khan Films și este o producție Cine1 Studios. Este produsă de Salma Khan, Murad Khetani și Ashwin Varde și este pregătită să apară pe ecrane pe 29 martie 2019.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu