luni, 25 februarie 2019


O sursă din raport a fost citată după cum spune: "Producătorii, Yash Raj Films, au decis probabil să lanseze acest film în a treia sau a patra săptămână a lunii iunie, după lansarea marelui ediție, Salman Khan-starrer Bharat, pe 5 iunie. Producătorii se gândesc chiar la aprilie sau mai. Dacă vor primi o fereastră în aceste două luni, ar putea să plănuiască să lovească ecranele mai devreme. Dar, mai ales, se uită la iunie. "

Raportul citează o sursă spunând că rularea uscată a lui Arjun și Parineeti la box-office este motivul pentru care Sandeep Aur Pinky Faraar este reținut de la lansarea de către YRF. Se spune că până în iunie, cei mai căutați în Arjun (24 mai) și Jabariya Jodi (17 mai) de la Parineeti vor ieși. Oamenii de la YRF speră că aceste două filme vor îmbunătăți înregistrările istorice ale celor două stele, ceea ce va ajuta în cele din urmă afacerea lui Sandeep Aur Pinky Faraar.
Completați experiența de vizionare a televizorului cu cele mai bune distracții și știri de la Hollywood. Obțineți filmele Times Times și știri la doar Rs 13. Întrebați-vă furnizorul de cablu / DTH pentru Times M.A.N. împachetați acum. Aflați mai multe
Videoclipuri recomandate
Parineeti Chopra MOBBAT DE FANTE La Aeroportul Mumbai
Parineeti Chopra, o tanara actrita Bollywood care si-a facut debutul in teatrul romantic 2011 Ladies v / s Ricky Behl. A fost văzută pe aeroportul din Mumbai care se întorcea din Bangkok după o ceremonie de premiere. Ea a zâmbit pentru poze cu fanii ei.
01 MIN 15 SEC
Varun Dhawan și Arjun Kapoor cu un fan
Parineeti Chopra și Swara Bhaskar vorbesc despre controversa lui Tanushree Dutta - Nana Patekar
Shah Rukh Khan Mulțumesc lui Salman Khan
Încă de la Bollywood Superstar Salman Khan "Blocat"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu