vineri, 29 martie 2019

Katrina Kaif este încântată de filmul lui Salman Khan Bharat: Unul dintre cele mai bune roluri pe care le-am avut încă Katrina Kaif într-un interviu recent a spus că Bharat este unul dintre cele mai bune roluri pe care le-a avut în viața ei. Ea a mai spus că directorul filmului, Ali Abbas Zafar, va fi unul dintre cele mai mari nume din industrie.

După ce au distins audiențe cu filmele lor precum Maine Pyar Kyun Kiya, Ek Tha Tiger și Tiger Zinda Hai, printre altele, Katrina Kaif și Salman Khan vin împreună cu un alt film. Cei doi actori vor fi urmăriți ulterior în Bharat-ul lui Ali Abbas Zafar. Vorbind despre rolul ei în film, Katrina a spus că rolul ei în Bharat este unul dintre cele mai bune pe care le-a jucat vreodată în viața ei.

Dar rolul din Bharat pentru mine este unul dintre cele mai bune pe care le-am avut în viața mea și sunt atât de fericit și eram atat de plin în timp ce lucram la film. În fiecare zi a fost interesant să mergem la muncă și să fim pe seturi. Deci, sunt cu adevărat foarte plină de speranță pentru film și sunt foarte încântat de toată lumea să o vadă, a spus actrița Yuvvraaj unui canal TV de divertisment.

Katrina a spus că directorul lui Bharat, Ali Abbas Zafar, este un talent excepțional și că este mândră să lucreze cu el. Așa că Bharat pentru mine este din nou, lucrul cu Ali Abbas Zafar, care este unul dintre prietenii mei mai dragi, dar și pe cineva care, în anii următori, va fi unul dintre cei mai mari nume din industrie. dar cred că este un talent excepțional și l-am văzut crescând și sunt atât de mândru de el.

Primul teaser al filmului a sugerat că Salman are cinci priviri diferite în Bharat. Personajul lui Salman va vedea o călătorie de la 27 de ani la 65 de ani în https://www.hindustantimes.com/bollywood/katrina-kaif-on-salman-khan-s-film-the-role-in-bharat-for-me-is-one-of-the-best-i-ve-had-in-my-life/story-7tzO35jyhmpLqNKn6uWVdM.htmlhttps://www.mid-day.com/articles/when-salman-khan-met-the-long-lost-twins/20640183

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu