vineri, 29 martie 2019

Film de revizuire a filmului: Salman Khan sprijină o poveste câștigătoare despre doi străini și o grămadă de copii dragi în Kashmir

Uneori simplitatea dulce este tot ce este nevoie.

Regizorul notebook-ului Nitin Kakkar este situat în mare parte pe un lac curat din Jammu și Kashmir, unde un ex-Armyman dă o nouă carieră o șansă, luând pentru a învăța copiii din Kashmiri într-o școală insulară de pe insulă. Kabir se luptă cu propriii demoni în timp ce se confruntă cu provocările unice ale noului loc de muncă atunci când întâlnește un jurnal scris de predecesorul său.

Firdaus nu a fost unul care să accepte autoritatea orbește. În timp ce la Școala Publică Wular ea și-a turnat frustrările, singurătatea și întrebările minunate ale vieții pe paginile acelui notebook, care în cele din urmă cade în mâinile lui Kabir.
Film de revizuire a filmului: Salman Khan sprijină o poveste câștigătoare despre doi străini și o grămadă de copii dragi în Kashmir

Un moment de la Notebook

Tânărul se așteaptă curând la această femeie pe care nu a întâlnit-o, dar a ajuns să o cunoască bine prin minciunile ei cele mai intime și decide că e îndrăgostit de ea. Adevărul este că 20 de ani în urmă s-ar putea să fi fost mișcat de acest aspect de dragoste-peste-bariere a spațiului și timpului din povestea filmului, dar mai vechea mea crede că, în timp ce atracția nu este ceva sub controlul nostru, dragostea este o decizie și nu un cuvânt care să fie încurcat cu ușurință.

Totuși, Notebook funcționează deoarece unghiul Firdaus-Kabir nu este frecat de fețele noastre dincolo de rezistență, deoarece stilul narativ este umplut de o sinceritate inocentă care este greu de găsit în cinematograful hindi comercial principal în aceste zile, deoarece povestirile individuale ale Firdaus și Kabir sunt mai complicate decât tonul nerecunoscător al povestitorului (și, bineînțeles, este normal ca acestea să fie atrase unul de celălalt, deoarece, la urma urmei, s-au cunoscut într-adevăr prin intermediul scrierilor lor).

Cel mai mult, Notebook funcționează din cauza acestor copii. Totul despre ele - turnul adorabil, angajamentul lui Firdaus față de ei, atașamentul crescând al lui Kabir pentru ei, jucăușia lor și disperarea unui băiat pentru o educație.

Remorca Notebook-ului accentuează povestea Firdaus-Kabir și îi reliefează pe copii, deși intersecția legăturii care se dezvoltă între ei este punctul real de vânzare. Fără îndoială, există spațiu aici pentru o mai mare detaliere și profunzime în caracterizarea majorității copiilor mici, dar încă mai există încă un scenariu pentru a face plăcută interacțiunile cu acești dragi luminoși și răi și pentru a face pe băiatul Imran în special atât memorabile și îndemânare.

Nitin Kakkar știe bine cum să facă un comentariu politic fără a-și preda audiența. El a făcut-o cu umor înfricoșător în filmul său de debut Filmistaan, și cu o îndoială plăcută în Mitron de anul trecut, care a fost tras în jos exclusiv și în întregime de decizia de al alunga pe Jackky Bhagnani ca om de frunte.

Kashmirul înfricoșat este, evident, un teren de joc fertil pentru un producător de film ca el, și face o treabă lăudabilă de a conduce acasă tensiunile și durerea sub liniștea pitorească a acestui jannat. Mama care ia o decizie decisivă pentru copiii ei, un tată disperat, un băiat care poate imagina un viitor în care este aspirat în amărăciune, dar vede și o cale de ieșire din acest moras, prieteni care se aflau unul pe altul când viața lor era sub amenințare, o femeie aflată într-o lume patriarhală care își cunoaște mintea și care nu se teme să o vorbească, un om care are o viziune a păsării asupra costului uman al războiului și nu înlătură ocazional orice pierdere ca "daune colaterale" toate prezente în această scurtă, fermecătoare poveste strălucind cu un optimism care poate este ocazional simplist, dar servește ca o salvare mult mai necesară sufletului în vremurile divizante în care trăim.

Imran este interpretat de debutantul frumos copil, Mir Mohammed Mehroos, a cărui performanță naturală și matură, profund simțită, îi crede vârsta și lipsa de experiență. Fiecare membru al acestui ansamblu are ceva de oferit, dar acest nou participant merită să fie desemnat, la fel ca și Mir Sarwar, care îl interpretează pe tatăl său cu fler.

Debutanții adulți ai filmului sunt ambii protestatari ai producătorului Salman Khan, după cum spun niște rapoarte mass-media. Pranutan Bahl care joacă Firdaus este nepoata legendei ecranului Nutan. Zaheer Iqbal, Cabinetul notebook-ului, este raportat fiul prietenului lui Khan. Spre deosebire de remake-ul eroului lui Subhash Ghai, aici Khan a ales bine.

Pranutan sa născut să fie în fața camerei. Nici ea, nici Zaheer nu ar fi înțeles definițiile Bollywood convenționale ale prevetului, dar au un Factor X care contează

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu