vineri, 29 martie 2019

Revizui frumusetea pitoreasca a Kashmirului cu Notebook

Directorul național premiat Nitin Kakkar's Notebook imprimă o imagine fascinantă a lui Kashmir, filmul fiind filmat în localurile sale pitorești.
De-a lungul anilor, regiunea, cunoscută sub numele de Cerul de pe Pământ, a fost una dintre locațiile cele mai dorite pentru producătorii indieni. Kashmir Ki Kali (1964) de la Shakti Samanta a introdus telespectatorii în munții înzestrați de zăpadă și în văile vântului. Post, care, printre altele, au fost poziționate pe mai multe scene clasice, cum ar fi Bobby (1973) al lui Raj Kapoor și Dil Se (1998) al lui Mani Ratnam, printre altele.
Zeci de ani mai târziu, locul magnific încă adaugă magie unei povesti romantice, așa cum se vede în filme precum Yeh Jawaani Hai Deewani (2013) de Ayan Mukerji, Haider (2014) de Vishal Bhardwaj, etc.
(O stație din Notebook)
Descoperiți o poveste romantică la fel de frumoasă ca locațiile încântătoare, Notebook este o poveste neconvențională a doi indivizi - Kabir (Zaheer Iqbal) și Firdaus (Pranutan Bahl) - care se îndrăgostesc în ciuda faptului că nu se întâlnesc niciodată.
Filmul este setat în 2007, când internetul a fost inaccesibil localnicilor din Vale. Având în vedere fundalul și facilitățile îndepărtate, povestea de dragoste Kabir și Firdaus începe atunci când începe să schimbe scrisori. Ea trasează călătoria lui Kabir, care se străduiește să caute Firdaus și încearcă să ajungă la ea înainte de a se căsători cu altcineva. Kabir este susținut de cei șase studenți ai săi, care au fost mai devreme studenți ai Firdaus.
Povestea de dragoste simplă și frumoasă este susținută de cântece pline de suflet.
Notebook , prezentat de Salman Khan Films, este o producție Cine1 Studios. Filmul, produs de Salma Khan, Murad Khetani și Ashwin Varde, se difuzează astăzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu