luni, 29 aprilie 2019

Bharat cântec Slow Motion: Iată cum Salman Khan & Disha Patani a îndreptat până la groove pe pista optimă; CEAS

Cu Salman Khan și Disha Patani, melodia Slow Motion de la Bharat a ieșit cu câteva zile în urmă și este deja trendy. Acum, producătorii au lansat un videoclip distractiv în spatele scenei, care este cu adevărat de neclintit. Aruncă o privire.
Scris de twinklekhanna 9340 citeste Mumbai Publicat: 29 aprilie 2019 06:53 pm
Bharat cântec Slow Motion: Iată cum Salman Khan & Disha Patani a îndreptat până la groove pe pista optimă; WATCHBharat cântec Slow Motion: Iată cum Salman Khan & Disha Patani a îndreptat-o ​​spre groove pe pista optimistă; CEAS

    0 facebooktwitterÎnregistrați-vă pe ceapă

Dacă există un film care se numără printre cele mai anticipate lansări din acest an, atunci este Salman Khan și Katrina Kaif starrer Bharat. Remorca lui Bharat la lăsat pe toți cei foarte surprinși să vadă cele cinci feluri diferite ale lui Salman Khan prezente în diferite perioade de timp. Câteva zile în urmă, un cântec din film, Slow Motion cu Salman și Disha Patani a ieșit și a fost iubit de toți fanii. Cântecul este trending pe toate platformele muzicale, iar fanii iubesc chimia sizzling între Salman și Disha.

Pentru a adăuga la hype, producătorii au lansat un videoclip despre realizarea melodiei Slow Motion de la Bharat. În videoclip, îl putem vedea pe Salman și pe Disha practicând pașii înainte de a face cântecul. De asemenea, vedem directorul lui Bharat, Ali Abbas Zafar, care vorbește despre melodie și despre tragere. Coregraful, comerciantul Vaibhavi, este de asemenea văzut vorbind despre modul în care Disha și Salman au repetat și ea, de asemenea, vorbește despre dansul hilar al lui Sunil Grover.

Disha poate fi văzută salutând Salman și a menționat că a ajutat-o ​​în cântec și a fost o experiență extraordinară care lucra cu el. De asemenea, din moment ce melodia Slow Motion introduce partea tinereasă a lui Salman și este pusă pe fundalul unui circ, au fost câțiva artiști interpretați pe verticală în piesă. S-au adunat pentru a realiza toate melodiile lui Salman Khan și au dat un omagiu superstarului. Salman poate fi văzut în picioare și se bucură de performanța lor pentru el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu