luni, 29 aprilie 2019

Fanii plătesc Tribute pentru stilul de dans al lui Salman Khan în filmul BTS Slow Motion, vezi aici

Clipul include regizorul Ali Abbas Zafar, artiștii Disha Patani și Sunil Grover, compozitorii de muzică Vishal-Shekhar și cântăreața Shreya Ghoshal și coregraful Vaibhavi Merchant, toți împărtășindu-și călătoria în timpul filmării Slow Motion, lucrul cu Salman și gândul din spatele optimizării , cântecul cu atingere.

Video-ul introduce Ali, deoarece susține că piesa ar trebui să fie o reflectare a tinereții lui Bharat. Vishal-Shekhar sunt implicați în elaborarea procesului de gândire care a mers în spatele compunerii muzicii pentru o ocazie de sărbătoare ca Holi, deoarece ei vorbeau mai mult despre procesul de realizare a unei cântece de festival și ao stabili într-un mediu de circ.

De asemenea, ne bucurăm de Shreya, care se pregătește să înregistreze vocea în studio, în timp ce își împărtășește sentimentele și entuziasmul că este asociată cu Bharat. Clipul prezintă, de asemenea, Disha și Grover, și o secțiune de discuție sinceră cu Vaibhavi, încercând să atingă un echilibru între Grover și Disha.

Un segment special arată dansatorilor juniori care se încadrează într-un spectacol de dans pe piesele de salvare ale lui Salman, în timp ce acesta din urmă stă și aplaudă tributul fanilor săi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu