luni, 29 aprilie 2019

Dansa lui Patani "Slow Motion" sari arată scânteie dezbatere

New Delhi: Actrita Disha Patani a reaprinat romantismul lui Bollywood cu sari galbene prin piesa "Slow Motion" de la "Bharat" a lui Salman Khan. Dar a lăsat pe mulți să întrebe: "Unde este sari?"
În videoclipul lui Vishal și Shekhar cu Nakash Aziz și Shreya Ghoshal, Disha este văzută în concordanță cu mișcările de dans împreună cu Salman.
Dar ea este sari galbenă senzuală cu un "pallu" răsucite ca o frânghie și aruncată peste umăr, care a atras atenția. Cântecul a obținut peste 24 de milioane de vizionări pe YouTube în doar 24 de ore.
Designerul premiat de textile Gaurang Shah simte că esența sari-ului sa diluat complet.
"Ei bine, toata lumea are de ales sa reinventeze, dar asta nu inseamna ca tu esti departe de esenta fundamentala care a facut sari o tinuta frumoasa de generatii. trebuie să-l prindă într-o manieră care își păstrează caracterul magnific ", a spus Shah pentru IANS.
Designerul Varija Bajaj a numit-o o extrădare slabă în numele reinventării modalităților de a drapi miracolul de șase metri.
"Designerii de pretutindeni lucrează la reinventarea sarisului clasic în rochii de sari, lehenga saris, saris cu blugi, iar unele dintre ele sunt invenții extrem de frumoase", a declarat Bajaj pentru IANS.
"Există o linie foarte subțire între o inovație frumoasă și un dezastru tragic atunci când este vorba despre designerii care reinventară un sari. O predare slabă nu numai că pare dezgustătoare, dar, de asemenea, ucide chiar esența feminismului într-un sari, și cred că acesta formează majoritatea acestor reinventări ", a adăugat ea.
Ace designer Ritu Kumar simte că stilistul nu a rupt "nici o normă" cu aspectul.
"Un sari este un îmbrăcăminte neimpozată și este purtat în diferite moduri în diferite părți ale țării.Un sari poate veni în nouă metri până la trei metri.Nu există nici o standardizare a unui sari și nu a existat niciodată", a spus Kumar, adăugând că nu există nici un "mod tradițional sau o regulă tare și rapidă de a purta un sari".
"Se întâmplă să fie cea mai provocatoare și mai versatilă îmbrăcăminte din lume. Este alegerea cuiva despre modul în care doriți să o purtați", a adăugat ea.
Textilul revigorant Madhu Jain simte că ar trebui să existe spațiu pentru inovare, dar modul tradițional este aici să rămână.
"Saris a fost reinventat de ani de zile, dar în timp ce tendințele vin și se duc, draperiile tradiționale vor rămâne pentru totdeauna, și chiar și acolo, fiecare stat are draperii proprii" Gândiți-vă la seedha pallu sari din Gujarat, drapelul lui Maharashtra Nauvari, Stilul lui Athleten din Bengal, drapelul lui Kappulu de la Andhra Pradesh și așa mai departe ", a declarat Jain pentru IANS.
Pentru mulți, avatarul lui Disha sa dovedit a fi o călătorie nostalgică la aspectul iconic al lui Raveena Tandon din piesa "Sfat tip barsa paani" din 1990 sau aspectul lui Madhuri Dixit "Dhak dhak". Și pentru unii, a devenit o glumă cu meme despre aspectul virale.
Un utilizator tweeted: "Uită-te la faptul că sari ka pallu care acoperă Disha, (este) ca programa pe care am acoperit-o pe tot parcursul anului."
Un alt postat: "Acesta este singurul sari care are naadaa în loc de pallu."
Erau meme care arătau Disha în sari. Unul a citit: "Dacă vă simțiți vreodată inutil, gândiți-vă la palla lui Disha în acest cântec".
Într-o singură imagine, o bulă care arată pe palma lui Disha citește: "Sunt o glumă pentru tine?".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu