sâmbătă, 27 aprilie 2019

EXCLUSIVE: Salman Khan a tratat echipa Os încet cu mișcare delicioasă! Ghici felurile!

Salman Khan se întoarce să-și scoată în evidență piesa "Slow Motion" din noul său film Bharat. Actorul a colaborat pentru prima dată cu Disha Patani și, împreună, au pus foc ecranele. Slow Motion a fost filmat în studiourile din Mumbai pentru o perioadă de 5 zile. Piesa a reunit-o pe Salman cu renumitul coregraf al lui Bollywood, Vaibhavi Merchant. Împreună, ei s-au alăturat pentru Swag Se Swagat al lui Ek Tha Tiger, care îl prezenta lui Salman în fața lui Katrina Kaif. Vorbind despre asociația lor încă o dată, Vaibhavi spune: "Lucrul cu Salman este întotdeauna distractiv! Cel mai bun lucru despre el este că el preia pașii și apoi aduce personajul filmului în timp ce îi execută pentru camere. Disha este și el talentat. "
imagine
Vaibhavi spune că pentru a aduce cele mai bune chimii pe ecran, ruperea gheții între cei doi actori a fost o necesitate și sa întâmplat într-o secvență de dans. Ea elaborează: "A fost o scenă în care Disha se prăbușește și cade în poala lui Salman. Doamna arată foarte subțire, dar te gândește că e foarte grea.
Coregraful, care a colaborat cu Salman la mai multe ocazii, spune că singurul lucru pe care îl așteaptă în timpul filmărilor este alimentele pe care Salman le tratează echipei! "În timpul filmării filmului Slow Motion, el ar fi primit alimente gătite acasă, care să includă curry-ul de oaie și rajma chawal, apoi să cheme delicatese delicioase din India de la celebrul Muthuswamy, între pauze, , bondas și rassam. "
Pentru o ediție din 5 iunie, Bharat îl plasează pe Tabu, Jackie Shroff și Sunil Grover în roluri interesante. Filmul se bazează pe filmul sud-coreean Ode către Tatăl meu (2014), care urmărește istoria Coreei de Sud paralelă cu viața unui om, cuprinsă între anii 1950 și 2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu