sâmbătă, 27 aprilie 2019

EXCLUSIV: Ali Abbas Zafar pe franciza Tiger: Ideea a fost blocată și Salman și cu mine suntem foarte entuziasmați!

imagine
Salman Khan și Ali Abbas Zafar împreună sunt o pereche de actori-regizori. Fii Sultan, Tiger Zinda Hai sau acum Bharat, duoul a reușit întotdeauna să ne lase să ne simțim copleșiți de momentul în care un film își atinge punctul culminant. Post Bharat, Ali va aduce Salman înapoi ca Tiger în cel de-al treilea film al francizei. Filmul este în prezent în scenă, iar Ali într-un chat exclusivist cu Pinkvilla a confirmat că este foarte entuziasmat de asta.
"Inshallah (voia lui Dumnezeu). Suntem chiar acum în procesul de scriere. Am blocat ideea pentru poveste, iar Salman și cu mine suntem foarte entuziasmați de asta. Voi lucra la asta ". El a elaborat de asemenea cum a evoluat legătura sa cu Salman de-a lungul anilor. "El și cu mine împărtășim o mare legătură. Este aproape ca o legătura frățească. De asemenea, cred ca este un actor foarte sensibil si o vedeta sensibila cand vine vorba de intelegerea a ceea ce va fi USP al filmului ".
Vorbind despre Bharat, filmul următor, Ali a adăugat: "Salman știa din prima zi când am scris scenariul că în acest film cel mai important aspect va fi cum va îmbătrâni în film, cum va crește în film, cum ar el arata. De asemenea, undeva sau cealaltă începe totul cu povestea și în acest film nucleul povestirii este atât de puternic încât orice actor care o citește este încărcat pentru performanța lor. Același lucru se întâmpla și cu Sultan și cu Tiger, când Salman citea scenariul, știa ce ar putea fi potențialul filmului, al performanței sale.
"Atunci, bineînțeles, avem zile bune și rele, sunt momente când luptăm și ne certăm, dar până la sfârșitul zilei, amândoi ne înțelegem foarte bine și știm că orice facem este pentru film și asta este foarte important. Ma simt norocos ca Bharat este al treilea film al meu cu el si, speram, mult mai multe in viitor. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu