duminică, 28 aprilie 2019

Salman Khan's New Proteges: De la Sonakshi Sinha la Zaheer Iqbal

Este interesant faptul că promovarea unor noi talente provine instinctiv lui Salman Khan. Deși nu multe dintre descoperirile sale care îl împiedică pe Sonakshi Sinha au avut succes, de-a lungul anilor el a dat talentul industriei de film la fel de variat ca Himesh Reshammiya, Sanjay Leela Bhansali, Sonakshi Sinha și Sooraj Barjatya.

În filmul Notebook, o poveste plină de dragoste bazată pe Kashmir, regizată de Nitin Kakkar, care la îndrumat pe filmistul filmistul în schimbarea satirei în relațiile Indo-Pak, Salman a prezentat doi nou-veniți. În timp ce omul de conducere Zaheer Iqbal este un outsider complet fără legături în industria cinematografică, Pranutan este un actor de generația a patra generat să cucerească showbiz-ul.

Străbunul lui Pranutan a fost marele Samarth Samhabana care a revoluționat modul în care audiențele din anii 1930 și 40 au privit protagonistul feminin. Bunica lui Pranutan Nutan nu are nevoie de introducere. Nutan cu un corp de lucru nemuritor care variază de la Sujata și Bandini la Karma și Main Tulsi Tere Aangan Ki este considerată una dintre cele trei cele mai bune actrițe ale tuturor timpurilor, alături de Meena Kumari și Nargis și poate superioară în ambarcațiunile sale pentru ambele.

Înainte să uităm, tatăl lui Pranutan este talentatul Mohlen Bahl, care nu și-a dat niciodată datoria. Și acolo a venit legătura lui Salman. Având în vedere apropierea lui Salman de regizorul Sooraj Barjatya, era normal ca Salman să se îndrepte spre Mohnins, care era de asemenea un prieten foarte apropiat al lui Barjatya. Pranutan s-ar fi aruncat în jurul seturilor Mainei Pyar Kiya, a lui Hum Aapke Hain Koun și a lui Hum Saath Saath Hain cu tatăl ei, Salman și Barjatya.

Zvonurile spun că, odată, Salman a îndreptat atenția asupra micului adorabil Bahl și a promis că într-o zi va lansa Pranutan ca pe o eroină. Nu există nici o îndoială că Pranutan are o carieră foarte promițătoare înainte. Cei care au văzut-o pe ecran jur că seamănă cu bunica ei. Și asta spune multe.

În ceea ce privește Zaheer, există un apel spontan față de prezența sa, definit de un sentiment de sine pe care noii veniți nu îl aveau în trecut. După cum subliniază David Dhawan, generațiile anterioare ale noilor veniți s-ar modela instinctiv pe Rajesh Khanna sau pe Amitabh Bachchan. Dar după generația care a venit cu Khans, actorii au fost singuri.

"Ranbir, Ranveer, Varun sau Vicky Kaushal nu imită pe nimeni. Și aceasta este o binecuvântare ", spune David.

În timp ce juriul se află încă pe cei doi nou-veniți care vor lovi ecranul săptămânal în Notebook, singurul comentariu care le este aplicabil cu toată siguranța este că aceștia sunt primii doi nou-veniți cu adevărat promițători din 2019.

Dupa Khans, portile au fost deschise pentru noi talente in Bollywood. Doar se toarnă. Am senzația că protectorii lui Salman vor fi bine închiși la box-office chiar dacă primul lor film nu a reușit. Sa nu uitam ca Salman si-a inceput cariera cu Biwi Ho Toh Aisi, un flop care ii prezinta pe Farooq Sheikh (cel mai tarziu si mai ratat) ca plumb si pe Salman ca pe un cumnat al lui Rekha.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu