vineri, 31 mai 2019

★ Bharat stabilit a fi primul release Salman Khan în Arabia Saudită!

 
31 mai 2019,

Bharat-ul lui Salman Khan se pregătește pentru o lansare Eid și există o mulțime de anticipări în rândul publicului din întreaga lume pentru drama de epocă. Producătorii au promis din nou că va fi una dintre cele mai largi lansări din toate timpurile pentru cinema hindi și cu filmul, vor explora noi piețe de pe tot globul. Curând după aceea, a fost anunțat că filmul va fi lansat pe 5 iunie chiar și în Franța. Iar acum, Mirror a aflat că drama lui Ali Abbas Zafar este cea dintâi film Salman Khan care va fi lansat în Arabia Saudită.

"Filmele indiene au fost interzise în țară pentru o vreme, iar cu Bharat, relațiile de afaceri dintre cele două țări vor înflori din nou. Acesta va găsi un loc printre puținele filme indiene care vor fi lansate în Arabia Saudită ", a dezvăluit o sursă apropiată dezvoltării, adăugând că filmul va lovi marele ecran în aceeași zi cu India.

Confirmând știrea pentru Mirror, Nikhil Namit, co-producătorul lui Bharat, a declarat: "Este primul film Salman Khan care va fi lansat în Arabia Saudită și suntem încântați să explorăm noi piețe cu filmul. Acesta este unul dintre cele mai largi versiuni pentru un film hindi de pe tot globul. Salman Bhai are un fan masiv urmărit în Saudită, iar show-ul complet al concertului său, turul Dabangg pe acolo pune doar o ștampilă. "

Filmul, care este o adaptare oficială a coreeanului clasic, Oda către tatăl meu, prezintă de asemenea roluri centrale Katrina Kaif, Sunil Grover, Jackie Shroff, Disha Patani și Shashank Arora. Filmul, produs de Atul Agnihotri, Alvira Khan Agnihotri și Bhushan Kumar, cronică călătoria lungă de șase decenii a unui bărbat și a unei națiuni împreună
dE AZI AVEM SI NOI INTAGRAM DA E PETRU MAI MULTI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu