vineri, 31 mai 2019

nr1 BHARAT

31 mai 2019
imagine
Salman Khan starrer Bharat este pregătit să lanseze într-o săptămână. Filmul, de asemenea, cu Katrina Kaif, va cronica în jurul valorii de șase decenii, începând cu perioada de independență până în 2010. Cu toate acestea, spre deosebire de alte versiuni festive în care prețurile biletelor văd o plimbare uriașă, Salman se asigură că îl păstrează nominal pentru fanii săi ca Eidi .
Spune un insider al comerțului: "În timp ce sezonul festiv este momentul în care superstarele cresc prețul biletului pentru filmele lor cu 30-40% uneori, Salman a decis să nu meargă și să păstreze în schimb ratele nominale pentru a se asigura că biletele nu Nu prea greu pe buzunarele fanilor, în special în timpul Eid. Preturile biletelor vor fi mai mici decat cele ale lui Kalank, Zero sau chiar Thugs of Hindostan si vor ramane la egalitate cu Simmba. "Ei bine, va fi interesant sa vedem daca Bhai se reflecta in aceasta colectie finala pentru film.
Între timp, Bharat, de asemenea, stele Disha Patani, Nota Fatehi, Sunil Grover, printre altele, în roluri pivot. Filmul este condus de Ali Abbas Zafar și a fost co-produs de Salman Khan Films. Bharat este al treilea film al lui Salman cu Ali și este unul dintre cele mai anticipate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu