vineri, 31 mai 2019

Eiiii

Actrita Katrina Kaif, care asteapta in totalitate lansarea filmului "Bharat", a facut vineri o sclipire cand a aparut intr-un costum floral colorat la un eveniment promotional pentru filmul din Mumbai.
Actrita părea absolut superbă într-o rochie de flori albastru și roșie și părea că are o dispoziție jovial. Era cu toții zâmbete pentru camere.
În mod deosebit, Katrina a îmbrăcat o mulțime de costume florale și saree, promovând în același timp filmul său "Bharat".
Aruncați o privire la fotografiile ei de astăzi:




(Photo courtesy: Yogen Shah)
Katrina va fi văzută în rolul unui consultant de muncă numit Kumud în "Bharat". În afară de Katrina, filmul include și Salman Khan, Disha Patani, Nora Fatehi, Tabu, Jackie Shroff, Sunil Grover, printre alții.
Filmul a fost regizat de Ali Abbas Zafar și este un remake oficial al filmului coreean "O Ode Tatălui meu". Filmul este pregătit să sosească în cinematografe la 5 iunie 2019.
Cu toate acestea, cu câteva zile înainte de lansarea sa, filmul a intrat în necazuri. O petiție care solicită o schimbare a titlului filmului a fost mutată în instanța de judecată din Delhi joi de Vipin Tyagi.
Se susține că titlul filmului încalcă secțiunea 3 din Legea cu privire la embleme și nume (prevenirea utilizării necorespunzătoare), potrivit căreia cuvântul "Bharat" nu poate fi utilizat în scopuri comerciale. Motivul a solicitat, de asemenea, o ședere interimară privind eliberarea filmului pe 5 iunie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu