vineri, 31 mai 2019

Nora ce zice ea

"Salman este un co-star fabulos": Nora Fatehi

Nora Fatehi nu se poate opri să lucreze cu superstarul din Bharat


Nora Fatehi with Salman Khan

Nora Fatehi cu Salman Khan în Bharat


Cu cifra ei curvace și cu mersul dansului, Nora Fatehi a apărut ca fată pentru numerele de articole. Cu toate acestea, acum, cu filmul ei Bharat , lissome lassome vrea să-i arate chipsuri actuale.
În timp ce Nora joacă soția lui Sunil Grover în film, are și scene cu omul principal - Salman Khan. De fapt, ea este văzută în grooving alături de Dabangg Khan în piesa recent lansată Turpeya . În vârstă de 27 de ani, care primește laudele pentru piesă, nu se poate opri în legătură cu co-starul ei. Ea spune: "A fost un vis devenit realitate pentru a partaja spațiul de pe ecran cu domnul Salman. El este foarte muncitor și un co-star fabulos cu care să lucrați. El este răbdător, susținător și o ființă umană minunată. Am avut o mulțime de distracție în timpul filmării acestui film și sper că am ocazia să lucrez cu el din nou curând. "
Ea adaugă: "Lucrul cu actori experimentați și talentați precum Sunil și Sirman este de fapt o binecuvântare. Trebuie să învăț foarte mult de la amândoi despre meșteșugul actoriei. Mă bucur că am această ocazie. "În afară de Bharat , fată Dilbar va fi în curând văzută în roluri mai mult actuale în Batla House și Street Dancer 3D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu