duminică, 30 iunie 2019

Aamir Khan și Salman Khan vor juca în sequelul "Andaz Apna Apna", confirmă scriitorul Dilip Shukla În timpul unei interacțiuni cu un portal, scriitorul Dilip Shukla a dat detalii interesante despre continuarea "Andaz Apna Apna", în care au jucat Aamir Khan și Salman Khan.

Câteva luni în urmă a fost raportat că continuarea lui Andaz Apna Apna se află pe cărțile care vor juca rolul principal al lui Ranveer Singh și Varun Dhawan. Vorbind despre aceasta, o sursă de comerț a declarat pentru Pinkvilla: "Producătorii Vinay și Priti Sinha intenționează să facă Andaz Apna Apna , nu va fi o continuare sau remake, nici Raj Kumar Santoshi nu îl va direcționa. exact daca va fi, sunt sigura ca nu va fi un remake sau sequel, dar ceva de fel de incitant. Aparatul lui Anda Apad Aparatul Raj Kumar Santoshi cu Aamir Khan, Salman Khan, Raveena Tandon si Karisma Kapoor a fost un film de cult si nu se poate cu originalul, nu trebuie sa atingi un astfel de film grozav si asta cu 25 de ani mai tarziu si sa-l distrugi printr-un remake sau sequel.
Acum, scriitorul lui Andaz Apna Apna , Dilip Shukla , care are și el o continuare, a oferit o actualizare interesantă. El a declarat Deccan Chronicle, "scriu sequel-ul, nu este ușor să creezi o continuare, trebuie să aduc ceva mai atrăgător în comparație cu cel precedent". Dacă va fi testat dacă continuarea va avea și Aamir și Salman, Dilip a răspuns: "Continuarea nu poate fi completă fără Salman Khan și Aamir Khan . Vor fi împreună cu alți trei membri noi."
Anterior, o sursă a detaliat-o pe Pinkvilla, "AAA a reîncărcat un film mare și producătorii trec cu prudență pe măsură ce vor să finalizeze totul înainte de a face un anunț." Ranveer și Varun, au fost abordați pentru flerul lor comic pentru a juca Amar și Prem - din nou, vor fi personaje fericite, norocoase, dar nu aceleași pe care le-am văzut în filmul din 1994. Ambii sunt prieteni buni de pe ecran și își pot îndeplini ușor rolurile, care vor fi stabilite în 2019 și promite să fie un alt râd de revoltă, dar cu emoții subiacente, în timp ce caracterul iconic al Crime Master Gogo (jucat anterior de Shakti Kapoor) va face o revenire cu un actor contemporan, iar personajul său va fi mult mai stilizat și mai modern ".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu