duminică, 30 iunie 2019

Deepika Padukone și Ranveer Singh să facă parte din premiera sezonului "Nach Baliye 9" al lui Salman Khan?

Fiecare nouă actualizare pe Nach Baliye 9 a sporit entuziasmul printre fanii. De data aceasta, spectacolul de realitate este produs de Salman Khan și a adus un interes interesant pentru el. Ca și raportul anterior, de data aceasta, pe Nach Baliye 9 , nu numai că vom vedea cuplurile reale, dar și exe care participă împreună cu ei. Vorbind despre acelasi lucru, o sursa a spus Mumbai Mirror: "Obtinandu-se impreuna cu ex-iubitorii, ideea era sa adaugam ceva condimente la spectacol. Publicul se va bucura de chimie".
Acum, conform rapoartelor din tabloid, pentru a apuca mai multe ochi, primul episod din Nach Baliye 9 va avea probabil perechea minunată Deepika Padukone și Ranveer Singh ca judecători de celebritate pentru a-i înveseli pe concurenți. O sursă a continuat să spună tabloidului: "Canalul este în discuții cu cuplul pentru a face o apariție, și dacă programul emisiunii lor de sport care este în prezent în Londra este lovit pentru șase, vor fi primii oaspeți celebritate Episodul de deschidere va fi filmat în a doua săptămână a lunii iulie. "
Mai mult, chiar Salman se va alatura cuplului si va gazdui si primul episod al reality show-ului. Sursa a mai spus: "El va gazdui episodul si va fi un banter foarte distractiv intre Ranveer, Deepika si el".
Vorbind despre judecători, Raveena Tandon a fost confirmată încă, iar ceilalți doi judecători vor fi finalizați în curând. Urvashi Dholakia împreună cu fosta sa fost confirmată ca jodi concurent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu