vineri, 28 iunie 2019

Bharat Box Office Collection 22: Salman Khan & Katrina Kaif starrer se confruntă cu o cădere

Katrina Kaif și Salman Khan starrer Bharat au lovit teatrele pe 5 iunie și au primit un mare răspuns de la public. Filmul este de așteptat să fie un hit în curând. Salman și Katrina au dat multe filme minunate industriei tigether. Fanii iubesc doar cei doi partajați spațiul de pe ecran. Ei și-au extins magia încă o dată cu eliberarea imensă recentă. Bharat a primit și un semnal verde de la critici.
Bharat a avut o săptămână scăzută a treia, deoarece a colectat doar Rs 5,75 în a treia săptămână, care a luat cele două săptămâni până la Rs 198 crore. Filmul a scăzut cu aproximativ 75% în a treia săptămână. Shahid Kapoor și Starbucker Kiara Advani, Kabir Singh, au avut o deschidere foarte puternică. Prin urmare, Bharat a trebuit să se confrunte cu o concurență puternică din film în această săptămână.
Vorbind despre film, este un remake oficial al filmului coreean "O Ode Tatălui meu". Povestea povestește istoria Indiei prin viața unui om obișnuit. Bharat arată călătoria lui Salman Khan de la vârsta de 18 până la 70 de ani. Filmul include și Sunil Grover, Jackie Shroff, Disha Patani și Nora Fatehi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu