vineri, 28 iunie 2019

O DOAMNE

New Delhi: Superstarul Salman Khan, care se bucură în prezent de succesul "Bharat", a împărtășit cu fanii lui târziu cu ochii de la viața sa personală. De la împărtășirea anecdotelor de fitness spre a da o privire plină de viață vieții sale de familie, pentru a-și lăsa indiciile despre viitoarele sale proiecte, actorul a făcut totul.

Unele posturi recente i-au arătat că a făcut o împărțire îndrăzneață, a făcut un backflip într-o piscină și a alergat cu un cal. Și videoclipurile sale îi dau nopți nedormite adepților săi, care pur și simplu nu par să fie suficienți.

Cu toate acestea, un post recent deținut de superstar nu a mers bine cu o secțiune care a ridicat obiecții cu privire la superstar pentru încălcarea normelor de circulație. Salman, miercuri, a împărtășit un videoclip cu o clipă de timp care i-a arătat călătoria cu bicicleta pe drumurile aglomerate din Mumbai. "Timpul zboară în (foarte) repede ... Învățați să-l apreciați", a scris actorul, îndemnând fanii să aprecieze timpul. Sporting un tee negru și pantaloni scurți, Salman este văzut de echitatie ciclului de pe stradă într-un mod zig-zag.

Cu toate acestea, utilizatorii de social media au luat notă de actorul care nu poartă o cască în timp ce conduce ciclul. Unii dintre ei chiar au etichetat poliția din Mumbai, îndemnându-i să acționeze împotriva starului pentru încălcarea normelor de circulație, fără a purta o căști.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu