duminică, 30 iunie 2019

Bigg Boss 13: Taxa lui Salman Khan sare Rs 31 crore pe weekend? Detalii înăuntru

Cel mai controversat spectacol de realitate din India, Bigg Boss, se întoarce cu Salman Khan, iubitul său. De data aceasta, steaua se presupune că a încărcat Rs 300 până la Rs 350 crore.

Salman Khan, superstar al Bollywoodului, care a fost văzut ultima dată în blockbusterul Bharat cu Katrina Kaif, este acum disponibil să găzduiască cel mai controversat show reality din India, Bigg Boss.

Potrivit rapoartelor, Sallu a facut Rs 12-14 crore pe saptamana anul trecut in sezonul 12, care a fost un salt imens in comparatie cu taxa pentru sezonul 11, care a fost de 11 crore pe episod. Dacă se crede zvonuri, actorul ar putea crește taxa pentru sezonul 13 al lui Bigg Boss.

Un raport publicat în Koimoi sugerează că taxa lui Salman va vedea un salt masiv pentru sezonul 13. Raportul spune că steaua Bharat va lua acasă un ritm grozav de 31 de croitori pe weekend (două episoade). Acum se spune că în acest an, Bigg Boss ar putea avea 26 de episoade în care vom vedea Salman Khan. În acest caz, actorul va câștiga în jurul valorii de Rs 403 crore în total, ceea ce înseamnă Rs 100 crore mai mult decât în ​​ultimul sezon.

Bigg Boss 13 se așteaptă la premieră pe 29 septembrie, iar numeroasele celebrități fac turneele.

Zvonurile sunt că spectacolul poate continua timp de 4 luni de data aceasta, iar finala mare va avea loc pe 12 ianuarie 2020. Nu este confirmată încă. Cu toate acestea, există zvonuri care sugerează, de asemenea, că spectacolul ar putea fi împins până în luna decembrie a acestui an. De data aceasta, Bigg Boss trece printr-un machiaj masiv. Cu o altă locație, va avea un amestec divers de concurenți în comparație cu anotimpurile anterioare. Aparent, tema pentru acest sezon este groaza.

Bigg Boss 13 producători au abordat până acum actori precum Karan Patel, Devoleena Bhattacharjee, Ankita Lokhaande, Jay Bhanushali, Mahhi Vij și Vivek Dahiya pentru spectacol. Concursul MTV Roadies Navjyot Gurudatta și senzația virală Reena Dwivedi, femeie ofițer din departamentul de lucrări publice (PWD) au fost, de asemenea, abordate pentru a face parte din spectacol. Există rapoarte că coechipierul lui Salman Khan, Zareen Khan, va intra și în spectacol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu