duminică, 30 iunie 2019

Colecția: Salman Khan și Katrina Kaif starrer Bharat câștigă atât de mult în 25 de zile

Starul Bollywood Salman Khan și filmul lui Katrina Kaif "Bharat" au început săptămâna a patra, dar filmul ocupă încă box-office. Filmul câștigă bine pentru cele 25 de zile, deși a scăzut puțin, însă filmul câștigă bine. "Bharat", cel mai mare film de deschidere al carierei lui Salman Khan, a însumat Rs 5.74 crore pentru a treia săptămână. Acum știi cât de mult a câștigat filmul în 25 de zile.

Articolul 15 Colecția: Aflați cât de mult a câștigat filmul lui Ayushman în 2 zile

Potrivit informațiilor, în a 25-a zi, filmul a încasat 25 lakh. Filmul lui Salman Khan "India" a traversat marcajul Rs 197 în a treia săptămână, câștigând 5,75 crore. Și filmul se va alătura în curând echipei de 200 milioane. Filmul "India" în regia lui Ali Abbas Zafar a fost lansat în ziua lui Eid. A făcut o deschizătură de protecție la box-office în ziua eliberării sale cu un câștig de 42.30 crore.

Kabir Singh Collection: Se va alătura în curând clubului de 200 de croitori

Salman Khan a arătat încă o dată că este sultanul Bollywood. Actrita lui Salman Khan in "Bharat" si personajul sau au fost foarte apreciate. În care fanii i-au plăcut vârstei mai înaintate. Salman Khan și Katrina Kaif Starr filmul "India" a câștigat Rs 168 crore în prima săptămână, a doua săptămână "India" a câștigat Rs 24 crore. Și acum, în a treia săptamana.Colecția lui Bharat se ridică la Rs 209,16 crore, potrivit lui Bollywood Hungama. De asemenea, a câștigat mai mult de 300 de croitori la box office la nivel mondial.

Analistul comercial Taran Adarsh ​​a comentat mai devreme, "#Bharat scoruri secolului dublu la BO ... Crosses ₹ 200 cr marca ... Este cel mai bun în nord, deși biz a încetinit în alte circuite ... [săptămâna 2] vineri 4.30 cr, sat 6.37 cr, Soare 6.19 cr, Luni 2.63 cr, Dum 2.32 cr. Total: ₹ 201,86 cr. India biz. "

Tabu, Sunil Grover, Disha Patani și Jackie Shroff sunt, de asemenea, parte din distribuția filmului.

Bharat are o nouă competiție în articolul 15 al lui Ayushmann Khurrana, pe lângă Kabir Singh al lui Shahid Kapoor.

Bharat este un remake oficial al Odei sud-coreean care a lovit Tatăl meu.

Salman Khan spusese mai devreme: "Validarea mea provine din colecțiile de box office. Asta inseamna ca oamenii au placut sau nu le-a placut un film. Nu are importanță dacă cineva i-a dat atât de multe stele (evaluare), nici stele, nici nu a ridiculizat filmul. Asta se intampla. Este pâinea și untul lor. Dumnezeu să-i binecuvânteze."
tămână, a câștigat Rs 5,75 crore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu