duminică, 30 iunie 2019

Aamir Khan & Salman Khan au confirmat succesiunea "Andaz Apna Apna"

Cu multă vorbă în jurul continuării "Andaz Apna Apna", a existat o incertitudine cu privire la perechea de lider care va lua franciza înainte. Cu toate acestea, sa confirmat acum că Aamir Khan și Salman Khan vor relua într-adevăr rolul lor de vedete.

Scriitorul "Andaz Apna Apna", Dilip Shukla, care scrie, de asemenea, continuarea pentru Deccan Chronicle, "scriu continuarea. Nu este ușor să pui un sequel. Trebuie să aduc ceva mai atrăgător în comparație cu cel precedent. "

Întrebat despre cei doi khani care au jucat în "Andaz Apna Apna 2", Shukla a adăugat: "Continuarea nu poate fi completă fără Salman Khan și Aamir Khan. Vor fi împreună cu alți trei membri noi. "

Anterior au existat zvonuri că Ranveer Singh și Varun Dhawan vor juca în continuare. O sursa a spus PinkVilla, "AAA a reîncărcat un film mare, iar producătorii trec cu prudență, deoarece vor să finalizeze totul înainte de a face un anunț. Ranveer și Varun, au fost abordați pentru flerul lor de benzi desenate pentru a juca Amar și Prem - care din nou vor fi personaje fericite, norocoase, dar nu aceleași pe care le-am văzut în filmul din 1994. Ambii sunt prieteni buni de pe ecran și vor putea să-și îndeplinească rolurile cu ușurință. Acest lucru va fi stabilit în 2019 și promite să fie un alt râs râs încă cu emoții care stau la baza. în timp ce personajul iconic al Crime Master Gogo (jucat de Shakti Kapoor mai devreme) va face de asemenea o revenire cu un actor contemporan, iar personajul său va fi mult mai stilizat și modern ".https://www.indiatoday.in/movies/bollywood/story/salman-khan-and-aamir-khan-are-in-andaz-apna-apna-sequel-confirms-writer-dilip-shukla-1559133-2019-06-30

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu