duminică, 30 iunie 2019

Deepika Padukone, Ranveer Singh nu se va alătura Salman Khan pentru deschiderea Grand Nach Baliye 9, spune raportul oameni

Salman Khan arată viitoare Nach Baliye sezonul 9 a fost de a face titluri de ceva timp acum. Spectacolul realității de dans, care va fi produs de casa de producție a lui Salman, este pregătit să spice lucrurile, deoarece ex-cuplurile vor fi văzute tremurând un picior unul cu celălalt. În timp ce a fost mai devreme raportat că tatăl lui Bollywood, Deepika Padukone și Ranveer Singh, să se alăture Salmanului în primul episod al lui Nach Baliye 9, o ultimă actualizare sugerează că raportul a fost un zvon nefondat și era complet neadevărat.

Potrivit unui informator din industrie, atât Deepika, cât și Ranveer și ocupați cu lucrul la filmele lor respective. In timp ce Ranveer este ocupat cu filmarile pentru filmul mult asteptat '83 in Londra, Deepika este inundat cu urmatorul Meghna Gulzar intitulat Chhapaak. Sursa a fost citată spunându-se: "Este vorba doar de zvonuri pur și simplu nefondate: Atât Deepika, cât și Ranveer sunt adânc în gât cu angajamentele lor de lucru, așa cum știm cu toții și nu există nici o cale de a face Nach Baliye. discutată astfel încât să putem spune că nu exhttps://www.indiatoday.in/television/reality-tv/story/deepika-padukone-ranveer-singh-team-up-for-salman-khan-s-nach-baliye-9-1559041-2019-06-30istă niciun adevăr în acest sens ".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu