sâmbătă, 29 iunie 2019

Colecția Bharat box office Ziua 24: Filmul lui Salman Khan se îndepărtează încet din teatre Bharat caseta de colectare Ziua 24: Salman Khan starrer Bharat încă supraviețuiește la box office, în ciuda lansărilor mai noi consumând în partea sa.

Salman Khan starrer Bharat este încă supraviețuitor la box office, în ciuda noilor emisiuni care mănâncă în partea sa. Colecția sa se ridică la Rs 209.16 crore, potrivit lui Bollywood Hungama.

Bharat a câștigat o răsplată Rs 42.30 crore. Dar, după prima săptămână, nu a reușit să repete coerența unor alte filme Salman.

Filmul îl are pe Salman portretizând un bărbat a cărui viață se desfășoară în paralel cu călătoria Indiei de la independență. Bharat oferă lui Katrina Kaif rolul femeii. Filmul este cea de-a treia colaborare dintre Salman Khan și Ali Abbas Zafar. Cei doi au lucrat anterior la Sultan și la Tiger Zinda Hai, ambele care s-au dovedit a fi succese masive. Tiger Zinda Hai a jucat, de asemenea, Katrina.

Tabu, Sunil Grover, Disha Patani și Jackie Shroff joacă, de asemenea, rolul lui Bharat.

Analistul comercial Taran Adarsh ​​a mai comentat mai devreme că filmul sa mutat peste marca Rs 200 crore. El a scris: "#Bharat scoruri secolului dublu la BO ... Crosses ₹ 200 cr marca ... Este cel mai bun în nord, deși biz a încetinit în alte circuite ... [săptămâna 2] vineri 4.30 cr, sat 6.37 cr, soare 6.19 cr, Luni 2.63 cr, Dum 2.32 cr. Total: ₹ 201,86 cr. India biz. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu