sâmbătă, 29 iunie 2019

Deepika Padukone, Ranveer Singh se poate alătura lui Salman Khan în primul episod al lui Nach Baliye 9: raport Rapoartele susțin că Deepika Padukone și soțul ei, actorul Ranveer Singh, pot apărea în episodul de deschidere al Nach Baliye 9, care va fi găzduit de Salman Khan.


Actorii Deepika Padukone și Ranveer Singh au fost abordați pentru a apărea în episodul de deschidere al lui Nach Baliye 9. Producată de Salman Khan, spectacolul realității de dans va fi împușcat în iulie. Atât Deepika, cât și Ranveer lucrează în prezent pe Kabir Khan's 83 - iar starurile de film sunt Ranveer ca Kapil Dev și soția sa din viața reală Deepika ca nevasta lui Kapil, Romi.

Un raport Mumbai Mirror a afirmat că Salman va găzdui episodul de deschidere și a citat o sursă spunând: "Canalul este în discuții cu cuplul (Deepika și Ranveer) pentru a face o apariție, și dacă nu este programat dramatura lor de sport, în Londra este lovit de șase, vor fi primii oaspeți de celebritate. Episodul de deschidere va fi împușcat în a doua săptămână a lunii iulie. "

"El va gazdui episodul si va fi un banter foarte distractiv intre Ranveer, Deepika si el", a declarat sursa pentru tabloid.

De asemenea, citiți: Mental Hai Kya să fie redenumit ca Judgmental Hai Kya: raport

Salman a introdus, de asemenea, conceptul de a aduce împreună ex-parteneri pe ringul de dans. Promoțiile spectacolului au dezvăluit deja câțiva concurenți. Actorul Vishal Aditya Singh și fosta prietena Madhurima Tuli vor participa la spectacol. Urvashi Dholakia și fostul său iubit Anuj Sachdeva vor fi de asemenea văzuți în noul sezon al emisiunii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu