vineri, 28 iunie 2019

Fratele lui Vinod Khanna, Pramod, a jucat rolul tatălui lui Salman Khan în "Dabangg 3"

New Delhi: Salman Khan și Sonakshi Sinha-starrer "Dabangg 3" joi au prezentat noul membru al filmului.
Actorul actorului, fratele lui Vinod Khanna, Pramod Khanna, a fost implicat în interpretarea personajului lui Prajapati Pandey, care a fost mai devreme jucat de Vinod în film.
Salman a încărcat un videoclip pe Instagram, unde a prezentat caracterul lui Pramod.
Videoclipul se deschide împreună cu portretul lui Salman și Vinod împreună, iar mai târziu actorul împreună cu Sonakshi și regizorul Prabhu Deva îl introduc pe Pramod, care se vede îmbrăcat identic cu Vinod în portret.
Un bătăuș Sonakshi poate fi văzut în a se ridica de Rajjo în timp ce Salman în costumul lui Chulbul Pandey.
"Introducerea lui Pramod Khanna", actorul "Bharat" a prezentat videoclipul.

Uneori, Sonakshi a reușit să țină publicul pe degete prin împărtășirea fotografiilor și a fotografiilor din seturi.
Actorul a împărtășit o singură oglindă pe Instagram din seturile filmului următor. În continuare, actorul poate fi văzut îmbrăcat într-un costum negru. Dar este părul și machiajul care îi vor lăsa pe fani excitați.
Cu o plată dezordonată, lipsită de culoare, un roșu "bindi" pe frunte și "sindoor" în părul ei, Sonakshi este sigur că va fura inimile în cea de-a treia tranșă a seriei `Dabangg`.
Actorul a dat startul filmului la 1 aprilie când a dat drumul la Maheshwar, Madhya Pradesh pentru a trage cu Arbaaz Khan și Prabhu Deva.
`Dabangg 3` este condamnat de către Prabhu Deva. Filmul marchează cea de-a doua colaborare dintre Salman și regizor. Cei doi au lucrat anterior la "Wanted".
Potrivit rapoartelor mass-media, Arbaaz va fi din nou văzut jucând Makhanchand Pandey alias Makkhi în film.
Filmul este produs sub bannerele Salman Khan Films și Arbaaz Khan Production. Este programat să se lanseze pe data de 20 decembrie a acestui an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu