vineri, 28 iunie 2019

Salman Khan să înceapă cu insullahul trage în Varanasi cu Alia Bhatt? Salman Khan și Alia Bhatt, care se angajează pentru prima dată pentru insullahul "Inshallah" de la Sanjay Leela Bhansali, vor începe să tragă pentru filmul din Varanasi, înainte de a pleca spre Florida. Salman Khan să înceapă cu insullahul trage în Varanasi cu Alia Bhatt?

    Rusia oferă mai mult luptători Sukhoi Su-35S, care pot detecta avioane stealth F-35, în China Aamir Khan, fiica lui Dana Ira Khan, cu iubitul, este tot ce-i place dragostea Bhojpuri Monalisa oferă vibrații majore de vară în pantaloni denim și tee Cupa Mondială 2019: Cea mai mare marcator de scoruri si lista celor de la Wicket-Takeers dupa inundatiile din India de Vest vs India Atal Bihari Vajpayee a dorit ca armata din Pakistan sa fi lovit dupa atacul Parlamentului,

New Delhi: Superstarul Salman Khan este pregătit să se reunească cu regizorul Sanjay Leela Bhansali pentru "Inshallah". De asemenea, filmul îl vede pe Alia Bhatt drept conducătorul de sex feminin și este programat să sosească în teatre pe durata emisiunii Eid 2020.

În timp ce Salman și Bhansali au lucrat împreună la "Khamoshi", "Hum Dil De Chuke Sanam" și "Saawariya", aceasta va fi prima dată când Alia Bhatt va lucra atât cu SLB, cât și cu SK.

De asemenea, citiți: Salman Khan să înceapă lucrul la Sher Khan al lui Sohail Khan după ce a încheiat insullahul lui Sanjay Leela Bhansali?

S-a spus că filmul va fi împușcat pe larg în Florida, Orlando. Cu toate acestea, cele mai recente rapoarte sugerează că producătorii vor începe să tragă pentru filmul din Varanasi și apoi vor pleca spre Florida.

Potrivit unui raport al TOI, Bhansali lucrează în plină desfășurare pe film. El chiar a vizitat recent Varanasi și Haridwar pentru o recucerire și a participat la faimosul Ganga Aarti. De asemenea, a luat parte la aarti din Haridwar și a vizitat și câteva case.

De asemenea, citiți: Insallah Salman Khan lui pentru a avea solo eliberare Eid, Rohit Shetty schimburi Sooryavanshi data

În cazul în care rapoartele sunt de crezut, Salman joacă un om de afaceri de 40 de ani în film, în timp ce Alia joacă o actriță aspirantă. Filmul este o poveste de dragoste, iar actorii vor fi împerecheați romantic unul față de celălalt.

Continuați să vizionați acest spațiu pentru mai multe detalii despre "Inshallah" al lui Alia și Salman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu